Известие

Collapse
No announcement yet.

Относно спортен въздушен филтър...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Относно спортен въздушен филтър...

Здравейте съотборници
    днес ходих на Илиенци и там видях едни въздушни филтри от типа спортни доколкото съм разбрал (от телена мрежичка, пресечен конус). Тоя който става за 155 струва чисто нов 20 лв. (поне продавача каза че ставал). Аз като съм прочел тука темите за тия филтри и като знам колко пари са фирмените, се чудя дали да не пробвам един такъв илиенски и ако се престраша, какво евентуално поражение (ако въобще) мога да очаквам по любимата (колата де )...
    Бих се зарадвал на мнения от ваша страна
    Благодаря предварително
    155@1,6:16v:TS -> ('97) @

Re: Относно спортен въздушен филтър...

Първоначално публикувано от ex0rcist
    Здравейте съотборници
    днес ходих на Илиенци и там видях едни въздушни филтри от типа спортни доколкото съм разбрал (от телена мрежичка, пресечен конус). Тоя който става за 155 струва чисто нов 20 лв. (поне продавача каза че ставал). Аз като съм прочел тука темите за тия филтри и като знам колко пари са фирмените, се чудя дали да не пробвам един такъв илиенски и ако се престраша, какво евентуално поражение (ако въобще) мога да очаквам по любимата (колата де )...
    Благодаря предварително
    Ако наистина се замисляш да слагаш такъв филтър за тази кола,значи никак не ти е "любима"
    ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
    BMW e39 facelift

Comment

Здравейте съотборници
      Благодаря предварително
      Най-малко ще си напълниш мотора с прах и лайна
      Остави ги тия филтри, има кой да ги купува Младежите с цветните лампички и диодите са им фенове
      sigpic

Comment

Колега не се занимавай, за един звук да скапеш колата. Тия филтри пропускат всичко по добре събери пара и сложи оригинален, ще ти излезне по евтино от ремонтите последвали от ментака.

Comment

Първоначално публикувано от gigi
          Колега не се занимавай, за един звук да скапеш колата. Тия филтри пропускат всичко по добре събери пара и сложи оригинален, ще ти излезне по евтино от ремонтите последвали от ментака.
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Купуваи само фирмени !!!
            другото е ако искаш да видиш какъво ше му се слчи
            сложи една шепа прах пред него даи гас и отвори мотора после да видиш за какво иде реч
            Volvo S80 2.0 T5 180hp
            Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
            Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Здравейте съотборници
              Благодаря предварително
              Ами, мен ми се струва, че едва ли ще има фатални поражения. При всички случаи , можеш да си го вЗемеш, би трябвало колата да върви по добре.

Comment

Първоначално публикувано от 156 m-jet
                Здравейте съотборници
                Благодаря предварително
                Ами, мен ми се струва, че едва ли ще има фатални поражения. При всички случаи , можеш да си го вЗемеш, би трябвало колата да върви по добре.
                Не бъди толкова сигурен сметни сам разликата единия струва 20 лв. а другия 120 и къде е разликата сега Тея Турските са страшни боклуци
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury
                  Първоначално публикувано от 156 m-jet
                  Здравейте съотборници
                  Благодаря предварително
                  Не бъди толкова сигурен сметни сам разликата единия струва 20 лв. а другия 120 и къде е разликата сега Тея Турските са страшни боклуци
                  Просто човечецът дето продава това филтърче За 20 лева, не си слага печалба 110 лева, щото е честен, а не е обирджия

Другите мошенници трябва да бъдат въдворени в лагер и да положат няколко години обществено полеЗен труд. Освен това да им се националиЗира имуществото, да се продаде и парите да се раЗпределят на нуждаещите се, пенсионери,самотни майки и хората с ниски доходи........общо вЗето 90поцента от хората в БГ

Comment

Няма защо да слага шепа прах за да види кво става с мотора. По-добре да го върже тоя филтър за прахосмукачката и да види къв прах ще извади отзаде
                    Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Аз мисля, че не трябва да си пълниш колата с боклуци - ще си прецакаш дебитомера и после ще се чудиш що ти гори много и не върви.
                      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

АБЕ КОЛЕГИ

ВИЕ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ,ЧЕ ЧОВЕКА ИСКА ДА СИ КУПИ ТОЯ ФИЛТъР, НЯМА СМИСъЛ ДА ГО РАЗУБЕЖДАВАТЕ. САМИЯ ФАКТ,ЧЕ ХОДИ НА ИЛИЕНЦИ ДА ГЛЕДА ФИЛТРИ , НЯМА КАКВО ПОВЕЧЕ ДА СЕ КАЖЕ....ПРОСТО МУ КАЖЕТЕ ДА И ТОВА Е.............

Comment

"Просто от любопитство питам, има ли идеоти дето ги купуват тея свещи
                          Ама, вероятно отговора е, след като се продават , Значи има кой да ги купува"
                          "Просто човечецът дето продава това филтърче За 20 лева, не си слага печалба 110 лева, щото е честен, а не е обирджия
                          Другите мошенници трябва да бъдат въдворени в лагер и да положат няколко години обществено полеЗен труд. Освен това да им се националиЗира имуществото, да се продаде и парите да се раЗпределят на нуждаещите се, пенсионери,самотни майки и хората с ниски доходи........общо вЗето 90поцента от хората в БГ"
                          "Ти какво раЗбираш под афтърмаркет части
                          И ако 99,99процента от хората/както ти твърдиш/ каращи Алфа Ромео си подъжат колите с части който явно идват от Китай, щото няма как в Европа свещ да се пройЗведе и да се продава на едро по 0.90 евро цента, то явно основната причина да си купиш Алфа не е , че си фен ами съвсем друга, която в таЗи светлина е доста тъжна..."
                          колега ем-джет, почна в крайности да изпадаш...
                          sigpic
                          === 75 1.8 T '86 ===
                          === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

Сърдечно благодаря за мненията ви, колеги. Разубедихте ме окончателно
                            @156 m-jet: Прав си колега, искам да си купя такъв филтър, но не и да се гавря с колата си. Просто не ми беше много понятно, каква е разликата между оригиналните филтри и илиенските такива, а нали знаеш, 4е всеки гледа да мине по-тънко, та и аз... Аз от коли не отбирам почти нищо, така че са ми нужни малко повечко обяснения Ще събирам за оригинален...
                            А иначе на Илиенци не отидох специално за филтър да търся, но ми стана интересно като го видях. Поне си взех обаче стелки за пода // карбон //
                            155@1,6:16v:TS -> ('97) @

Comment

Working...
                            X