Известие

Collapse
No announcement yet.

Интересно има ли.....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от koolio
    И кво става сега, ние дето сме фенове, но нямаме възможност да имаме собствени коли, не сме никакви фенове, правилно ли съм разбрал? Ми наложете тогава имуществен ценз, а на такива като мен- БАН до момента, в който покажат на модераторите талон за закупена Алфа на свое име.
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от valjo
      айде са сички да спрете да се плюете

адвокатин , счетоводител, германец, секви кефове

молим ви се, а довечера, темата - към коша
      Понеже май аз станах една от основнните причини за споровете, искам да се извиня на всички във форума. Нямах намерение да обидя никого, просто изказах лично мнение, но май попрекалих.
      СЪЖАЛЯВАМ !!!
      Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2000 г.

Comment

И а на такива като мен- БАН до момента
        на такива като тебе банАН
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Мирси, да ти се ПОвръща
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

регистрирал си се преди няколко дни, ....
            Колега, АЗ при всички случай , сам много по отдавна в тоя и предишния форум в дир.бг от 99 процента от пишещите тука, само, че след като на Алфата ми 155 2.0 16 97год., и блокира мотора насред магистралата преди около 5 години, не сам писал...... Тогава бяхме май около 20тина човека и си говорехме по една версия на ICQ по няколко наведнаж

Ника ми беше Alfa Romeo Milano

Comment

Първоначално публикувано от 156 m-jet
              Колега, АЗ при всички случай , сам много по отдавна в тоя и предишния форум в дир.бг от 99 процента от пишещите тука, само, че след като на Алфата ми 155 2.0 16 97год., и блокира мотора насред магистралата преди около 5 години, не сам писал...... Тогава бяхме май около 20тина човека и си говорехме по една версия на ICQ по няколко наведнаж

това не се отнасяше за теб, ама и ти гузен негонен бяга....
              '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
              '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
              '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

И кво става сега, ние дето сме фенове, но нямаме възможност да имаме собствени коли, не сме никакви фенове, правилно ли съм разбрал? Ми наложете тогава имуществен ценз, а на такива като мен- БАН до момента, в който покажат на модераторите талон за закупена Алфа на свое име.
                ВИЕ ВСЪЩНОСТ СТЕ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ФЕНОВЕ казвам го сериозно и съм твърдо убеден че е така
                0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                sigpic
                Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Ха така начи аз съм 1% ли - изпаднах в депресия Да не говориме че имахора от дира дето само четът засега и са преди теб там
                  0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                  sigpic
                  Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                  Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo

Ха така начи аз съм 1% ли - изпаднах в депресия Да не говориме че имахора от дира дето само четът засега и са преди теб там
                    АЗ не каЗвам, че сам бил първия член в дира, тогава дадох предложение За съЗдаването на сериоЗен клуб и членски внос, но имаше доводи против.......много се радвам, че все пак след години това е осъществено

Comment

нещата тръгнаха от другаде, но както и да е

относно частите, все още съм на мнение, че афтърмаркет частие не са с по-лошо качество от тези на ОЕМ-ските
                      като трябва да се има едно на ум за ментетата

относно ФЕН-ството, си мисля, че най-добре го е казал един човек от един друг форум
                      важно е каква част от доходите си отделяш за колата си(смятай за това на което си фен)

за колегата М-jet
                      ще ти дам пример
                      отиваш в официалният вносител и си купуваш обтягаща ролка, за ангренажният ремък на 156-цата си за цена около 85 евро(толкова е по ЕПЕР в Германия), получаваш я в опаковка на алфа ромео, фиат ланча, и със щампата и номера на резервната част върху нея а също и със щампата на фирмата производител
                      отиваш и в евро07 и си купуваш пак такава ролка на фирмата бредалорети
                      и получаваш същият продукт, но само с различна опаковка, иначе пак си има щампата на фиат ланча и номера на резервна част по ЕПЕР-а
                      сега ми обясни защо трябва да платя приблизително 2-на цена за едно и също нещо с едно и също качество

отосно тона, ти го казах и преди, по този начин обиждаш много голяма част от пишещите във форума

Comment

От гледна точка на купувач - 45 Euro за някаква ролка звучат нормално, но 3лв за свещ ... Аз не бих си купил. Аз също работя с производители, които имат производство и в Китай. Разликата обаче в цената на качествените продукти е в десетки проценти, а не в пъти. В края на краищата те затова произвеждат там - за да печелят много, а не да ни подаряват разликата
                        147 1.6 TS

Comment

добре да малко се отпелсваме от темата
                          но колко трябва да струва една най-обикновенна свещ която е с меден електрод и има живот около 10 000км

Comment

Първоначално публикувано от голямата риба
                            нещата тръгнаха от другаде, но както и да е

относно частите, все още съм на мнение, че афтърмаркет частие не са с по-лошо качество от тези на ОЕМ-ските
                            като трябва да се има едно на ум за ментетата

относно ФЕН-ството, си мисля, че най-добре го е казал един човек от един друг форум
                            важно е каква част от доходите си отделяш за колата си(смятай за това на което си фен)

за колегата М-jet
                            ще ти дам пример
                            отиваш в официалният вносител и си купуваш обтягаща ролка, за ангренажният ремък на 156-цата си за цена около 85 евро(толкова е по ЕПЕР в Германия), получаваш я в опаковка на алфа ромео, фиат ланча, и със щампата и номера на резервната част върху нея а също и със щампата на фирмата производител
                            отиваш и в евро07 и си купуваш пак такава ролка на фирмата бредалорети
                            и получаваш същият продукт, но само с различна опаковка, иначе пак си има щампата на фиат ланча и номера на резервна част по ЕПЕР-а
                            сега ми обясни защо трябва да платя приблизително 2-на цена за едно и също нещо с едно и също качество

отосно тона, ти го казах и преди, по този начин обиждаш много голяма част от пишещите във форума
                            Aми,да , аЗ За това мога да ти покажа една статия на АвтоМотор и Спорт, но тъй като пак ще почне полемика, просто е беЗмислено.....
                            Нека да е така както ти каЗваш
                            Сигурно живеем в раЗлични светове, аЗ друго обяснение не намирам
                            Може, би и АЗ щях да съм така, ако живеех в БГ....

Comment

Има един лаф - Good value for money.
                              Всеки прави компромис с качеството доколкото му позволяват възможностите.
                              На мен ми харесват гумите Bridgestone но сметнах, че не мога да отделя толкова средства за тях и направих компромис като сложих Kleber. Можех да мина и по-тънко като купя Корморан.
                              Това, че съм избрал среден вариант не означава, че си мразя колата.
                              За мен това е оптималния вариант.
                              146 1.6 TS 01.97

Comment

Първоначално публикувано от голямата риба
                                но колко трябва да струва една най-обикновенна свещ която е с меден електрод и има живот около 10 000км
                                Не съм специалист, може би толкова би трябвало да струва, но както казваш и ти : " най-обикновена". Все си мисля обаче, че ако си купя бензинова Алфа / не жигула /, ще искам да я "режа", а пък това едва ли ще се получи с най-обикновените свещи Никога не съм карал "бензинки", но знам, че искрата е от съществено значение. Особено за "бургии"
                                147 1.6 TS

Comment

Working...
                                X