Известие

Collapse
No announcement yet.

Може би ще ви е интересно да видите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Може би ще ви е интересно да видите

..........колко харчи една Алфа Комби при константно подържане на долупосочената скорост по равен междуградски път.
    Нямаше как да събера всичко на една снимка

Това е моментия раЗход който се актуариЗира на 5 секунди

.

Стига, стигаааа - че като знам аз колко харча
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Сигурен ли си че не е по надолнище? мнооо ниски ми се видят оборотите ...
      Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

Оно е дизел, екстра са мъ оборотете
        Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Re: Може би ще ви е интересно да видите

Първоначално публикувано от 156 m-jet
          ..........колко харчи една Алфа Комби при константно подържане на долупосочената скорост по равен междуградски път.
          Колко време
          Колко километра си изминал с тази скорост

Моят разход (Пунто 1.2) със средна скорост 87км/ч за 70км. пробег на магистралата е 4литра

Извинявам се за лошото качество на снимката, но е правена с телефон в движение!
          sigpic

Comment

Послушно бензинче бе Кики
            Ако моята показваше временен разход сигурно щях да бъда много по кротък шофьор
            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX

Comment

Ами колкото е дълъг пътя, в случая 250км., ама ако е 20.000км. пак няма Значение, въпроса е да подържаш постоянна скорост

Това е при 105км/ч скорост, а при 87км.ч ако ти покажа раЗхода няма кой да повярва, около 2.8 литра е

Освен това все пак говориме За кола която е около 3 пъти по мощна от това Пунто

Comment

Първоначално публикувано от Naso
                Оно е дизел, екстра са мъ оборотете
                па требе и да е с 6 скорости

аз за туй си търсим скорости от крос вагон ма нема

Comment

И все пак какъв е точно модела + разновидността на алфата?
                  Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

Първоначално публикувано от wasp
                    И все пак какъв е точно модела + разновидността на алфата?
                    156-Крос Вагон 1.9 М-джет дизел - 150 к.с , 6 скорости,2003 година

Comment

аз смятам,че,ако не ти гълта 10-15l/100km ти няма да имаш уважение към автомобила - тоя с комбито сякаш кара мотопед - егати разхода!
                      Алфа Ромео 145 1,8 TS

Comment

Първоначално публикувано от 156 m-jet
                        Ами колкото е дълъг пътя, в случая 250км., ама ако е 20.000км. пак няма Значение, въпроса е да подържаш постоянна скорост

Това е при 105км/ч скорост, а при 87км.ч ако ти покажа раЗхода няма кой да повярва, около 2.8 литра е

Освен това все пак говориме За кола която е около 3 пъти по мощна от това Пунто
                        Е, аз не съм имал за цел да се сравнявам с Алфата която е три пъти по-мощна и около толкова пъти по-скъпа
                        Просто не пропуснах възможността да се изфукам :P
                        sigpic

Comment

Сега да се фукам ли и аз...ма да не припадне някой с бензинова алфа

София-Ботевград-Мездра-Враца-Монтана-Чупрене (на още 55км от Монтана)...аз и още един човек общо към 180кг. с багаж....

разход 5.5 на 100

Днес...обикаланя, Чупрене-Орешец-Белоградчик-Чупрене-Монтана-Чупрене...

разход 4.5 на 100.

Айде на здраве....жалко, че нямам 6та скорост

@156 м-джет...колега крайно време е да и сложиш "чипче" на тази колата, да се почуства и тя Алфа
                          sigpic
                          Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                          " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                          "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB
                            Сега да се фукам ли и аз...ма да не припадне някой с бензинова алфа

София-Ботевград-Мездра-Враца-Монтана-Чупрене (на още 55км от Монтана)...аз и още един човек общо към 180кг. с багаж....

разход 5.5 на 100

Днес...обикаланя, Чупрене-Орешец-Белоградчик-Чупрене-Монтана-Чупрене...

разход 4.5 на 100.

Айде на здраве....жалко, че нямам 6та скорост

@156 м-джет...колега крайно време е да и сложиш "чипче" на тази колата, да се почуства и тя Алфа

Ма па ка тракат тия клапане
                            Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Аз от 1 седмица карам бавно и докарах градско до 10 някъде ама вече не издържам, а извънградско под 7 трудна работа

Comment

Working...
                              X