If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз от 1 седмица карам бавно и докарах градско до 10 някъде ама вече не издържам, а извънградско под 7 трудна работа
Предполагам знаеш, че това е рекордно постижение за тази кола...
Иначе с малкото Пежо миналата година на отиване на морето по магистралата с постоянна 120-130скорост си правихме експеримент аз и 1 приятел в колата без багаж даде 5.0-5.2л/100
Да бе и аз моята миналага година я свалих на 3 на 100 с каране 200
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
алоооо и ние имаме слаби сърца!!! кви са тия разходи бе.... Алфата си сака големи неща... големи скорости... големи разходи... не цитирайте такива числа, че на някой може да му прилушее
Иначе с малкото Пежо миналата година на отиване на морето по магистралата с постоянна 120-130скорост си правихме експеримент аз и 1 приятел в колата без багаж даде 5.0-5.2л/100
Аз от 1 седмица карам бавно и докарах градско до 10 някъде ама вече не издържам, а извънградско под 7 трудна работа
Предполагам знаеш, че това е рекордно постижение за тази кола...
Чшшшш алоууу аз с на жена ми Полото/което може да се каже че е ново на 50 000 км/ като карам 90-100 дава 5-5.5/100 па ти със 120-130
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Обзалагам се на джанти. Всеки който не вярва се качва до мен. Директно към Пловдив с постоянна 125км/ч и като се върнем му взимам джантите ако съм прав. Ако не му купувам 17-ки!
Айде шегаджии...дето само говорите...ама нали сички сте имали такава кола и знаете кво е!!!
Обзалагам се на джанти. Всеки който не вярва се качва до мен. Директно към Пловдив с постоянна 125км/ч и като се върнем му взимам джантите ако съм прав. Ако не му купувам 17-ки!
Айде шегаджии...дето само говорите...ама нали сички сте имали такава кола и знаете кво е!!!
Колеги ако на някой му трябват 17 ки да скача веднага
АЗ За съжаление съм далеко, но веднага съм навит
Тука се хвалби гледам за разхода ми и аз да ви се похваля Алфата харчи на спокойно каране около 18 и като давам газ около 27 за извънградско не съм мерил ма предполагам че с 240 ше харчи 20/100
Шокси...това с ядрено гориво ли го дават за ЦЦ или там каквото се води...
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
Може да е на Нитрометан и Метанол, като при TopFuel
Като впръсне веднъж и така се раЗвърта мотора, че следващото впръскване е след 3 мин.
Майтап, колега
Малко ги Занижаваш раЗходите, но реално около 6.2 при 120 на дълъг път може да даде
Имал съм За кратко 206 1.9Д , така, че не ми е съвсем непоЗнато това автомобилче
Mежду другото има една обява в БГ мобилето, за 156 2.5ТДИ ...пише, че е правена от специалисти ...че има и 4 пълни бутилки с азот към нея....а между другото на снимката е бензинов двигател...
sigpic
Mежду другото има една обява в БГ мобилето, за 156 2.5ТДИ ...пише, че е правена от специалисти ...че има и 4 пълни бутилки с азот към нея....а между другото на снимката е бензинов двигател...
Бензиновият е резервният
Нали са специалисти сигурно са унадили и ел.мотори на колелата
Аз със служебният Орел направих рекорд миналата седмица - 4.7/100км като поддържах 100-110 максимум
Драглив 3 цилиндров е мотора с космическите 60к.с., които вече са под 59 със сигурност Много зор вижда понякога
Comment