Известие

Collapse
No announcement yet.

Може би ще ви е интересно да видите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Mind_Control
    Тия компютри винаги показват занижен разход...
    Моя си показва точно, засичал съм го не веднъж
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku
      Е на извънградско може и по точно да показва, но на градско няма компютър, който да показва точно.. винаги има +-1-2 литра
      Lexus IS200

Comment

[quote=Mind_Control]
        Първоначално публикувано от Kuku
        Първоначално публикувано от "Mind_Control":u6vfwq5f
        Е на извънградско може и по точно да показва, но на градско няма компютър, който да показва точно.. винаги има +-1-2 литра[/quote:u6vfwq5f]
        Всякак съм го засичал и разликата ми е 100-200мл.
        Последното засичане ми беше според компютъра 7,0л. а аз го сметнах 7,140л.
        sigpic

Comment

Meн ако питате компира си показва коректно , а това което идва отгоре е от нашите любими бензиностанции който лъжат на поразия
          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Аз лично много се съмнявам в точността на тези компютри, показващи среден/моментен разход...
            Пример:
            Кърджали-Истанбул-Кърджали, с на шефа Кайена, компютъра не показа повече от 20л/100км разход... Броя на спиранията ни в бензиностанциите обаче показа съвсем др сметка - 45-50л/100км среден разход!!!
            ...а все пак си говорим за реномирана марка!!!
            AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
            Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Първоначално публикувано от Z:)m
              Аз лично много се съмнявам в точността на тези компютри, показващи среден/моментен разход...
              Пример:
              Кърджали-Истанбул-Кърджали, с на шефа Кайена, компютъра не показа повече от 20л/100км разход... Броя на спиранията ни в бензиностанциите обаче показа съвсем др сметка - 45-50л/100км среден разход!!!
              Същия пример мога да дам с ягуар С тайп 2.7 Д туйнтурбо, който по компютър харчи градско 11, но реалния разход е доста повече.. към 15 отива. А тоя кайен е животно да харчи 45/100
              Lexus IS200

Comment

[quote=Mind_Control]
                Първоначално публикувано от "Z:)m":8muc0zpk
                Пример:
                Същия пример мога да дам с ягуар С тайп 2.7 Д туйнтурбо, който по компютър харчи градско 11, но реалния разход е доста повече.. към 15 отива. А тоя кайен е животно да харчи 45/100 [/quote:8muc0zpk]Кво животно бе бате Кайен турбо на пълна газ със 270 км/ч. харчи 66.7/100
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Е па нищо не харчи

Бугати Вейрон на пълна дава 110литра на 100

А като си го кроткаш 100 до 120 само 30

Comment

Брех тоя разход бе, то като на КамаЗ Бетоновоз

Отдавна дебна аз кабелчето дето дава инфо за инжекторното време
                    97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

[quote=Mury]
                      Първоначално публикувано от "Z:)m":9zknscnr
                      Пример:
                      Същия пример мога да дам с ягуар С тайп 2.7 Д туйнтурбо, който по компютър харчи градско 11, но реалния разход е доста повече.. към 15 отива. А тоя кайен е животно да харчи 45/100
                      Кво животно бе бате Кайен турбо на пълна газ със 270 км/ч. харчи 66.7/100 [/quote:9zknscnr]...точно за такъв Кайен иде реч... та даже май е твин или би-турбо (не знам как точно се води)
                      AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
                      Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Първоначално публикувано от Mury
                        ...Кайен турбо...със 270 км/ч....
                        Мъри, на Кайен Турбо максималната скорост му е 266км/ч. :P :P :P

Иначе и аз мога да ви дам пример за умипомрачителен разход - S500 на аутобан в Германия със 160км/ч на кик-даун (5 > 4 > 3) дава моментен разход 40,2л. или 42,0л. забравил съм точно вече
                        sigpic

Comment

Аз пък лично съм тествал на Алфа 90 2500 V6 Моментен разход 47л/100км. На Кайен Турбо леко тунинован съм виждал 78л/100км моментен и 52л/100км по компютър и реален среден разход
                          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                          sigpic
                          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

най-голямото cherokee форсирано нагоре по един много як баир 99/100 моменттен разход

Comment

????? ?????? ?? ??? 760 ??????? ? ????? ?? ????? ????????? 37?/100??
                              ________
                              Nevada medical marijuana dispensary
                              Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 14:43.
                              Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Хахде и аз да се похваля!
                                Моя Мергел че е 2.3 матор и си е тежичък, го напълних на Лукойл-а на излизане от София. Този след Църна маца! Допълването беше на входа на Бургас. Омв-то след табелката точно - на кръговото! Разход на 100км - 6,25!
                                Разбира се карал съм само с ограниченията и не съм вдигал над 135 км по магистралата!
                                Който не вярва залагам и двете си коли!
                                Mercedes C230T 2.3 Elegance 97' - Лодката на дядо!

Comment

Working...
                                X