Известие
Collapse
No announcement yet.
Къде не бива да ходите с Алфа...
Collapse
X
-
Тая простотия и аз я бях направил едно лято с моята. С клатене на колата, подлагане на камъни и повдигане на предницата излезе. Иначе една кудвойка би помогнала доста за такива ситуации.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениеТая простотия и аз я бях направил едно лято с моята. С клатене на колата, подлагане на камъни и повдигане на предницата излезе. Иначе една кудвойка би помогнала доста за такива ситуации.sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Ти да видиш радиатора на патрола...I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Toшко, защо не дрънна един ГСМАз може да не съм най-бързия в групата, но теглим много
bw другия път недей 'води' там моми... ще ти уредим едно 'теренче'
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениеИначе една кудвойка би помогнала доста за такива ситуации.
Да ама не става на всяка ск. кутия.
На твоята кола и на QV-то не влиза тоя диф.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Да, знам, казвам по принцип. Особена на една 166, примерно, на която теглото е много по-добре разпределено между преден и заден мост, би се справила значително по-добре.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениеДа, знам, казвам по принцип. Особена на една 166, примерно, на която теглото е много по-добре разпределено между преден и заден мост, би се справила значително по-добре.
А иначе диференциал с намалено триене никога не е излишен. Най-добре се усеща неговата полза зимно време.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеКато понатрупаш малко повече километри, това може и да не се случи
пп Готини снимки
а пак гледам ,че нещо и за марки коли се говори!!!то там е друга бира , само като си помисля ,че с моята дърпах и една нива примерно па и зех та я и изкарах , после то6ко с кувето пак дърпа и един голф
то си беше адския филм155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
Comment