If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И аз бях там и мога да кажа, че Apollo и Prodigy направиха страхотно шоу, след тях ми трябваха няколко часа почивка преди да мога да си стъпя на краката без да ме болят .
И аз бях там и мога да кажа, че Apollo и Prodigy направиха страхотно шоу, след тях ми трябваха няколко часа почивка преди да мога да си стъпя на краката без да ме болят .
Аз също се нуждаех от доста сериозна почивка след Prodigy. Направо отвяха главите и наляха олово в краката на всички присъстващи.
Страхотно шоу направиха заслужаваше си.
ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Да и беше 3 лв,но това с пяната вместо бирата го има на всеки по-голям концерт.
Май единственото нещо от което всички сме недоволни е бирата, единя път даже помолихме едното момче да се опита да ни сипе без пяна и след 5 мин. играчка пак резултата беше половин чаша бира и половин чаша пяна. На Рок феста определено нещата седяха доста по-добре в това отношение.
Ми определено на метъл концерти не съм имал проблеми с бирата.Последният беше на Sonisphere и там си беше екстра бирата.Но на Продиджи е нормално да се забиеш напред и да не спреш да скачаш,но водата като е 30 градуса няма кво да те разхлади и направо се разтичаш.Влизам в някво пого,всеки се пързаля във всеки и целия си полепнал в пясък,просто течности да има повече,други оплаквания нямам ...
Comment