Известие

Collapse
No announcement yet.

Резил колеги

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Е ... все едно не ги знаем ...
    А напоследък, наистина виждам много "негри" най-вече със 146-ци и тук-таме със 156ци ... направо съм потресен ...
    „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

Бре то хубашо ,че кубинци ги карат тия алфи,но поне да ги поддържат.Не се тръгва на обир с угасена АлфА
      То тая работа... ...не е като оная !
      Не следвай път - върви, където няма път и остави следа
      Рено Лагуна 1.8 1996 95hp
      Алфа Ромео 156 1.8 144hp(или нещо от тоя сорт беше)

Comment

Първоначално публикувано от Ichkin Покажи съобщение
        Е ... все едно не ги знаем ...
        А напоследък, наистина виждам много "негри" най-вече със 146-ци и тук-таме със 156ци ... направо съм потресен ...
        Aбе черни ,черни ,ама по моя край има много мангали и сите все бмв карат.
        Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
        Fiat Bravo II 1.4 90hp
        sigpic
        Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Е тя запалила все пак
          http://paper.standartnews.com/bg/art...article=336985
          Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
          Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
          Audi A4 1.9 TDI

Comment

Бензин - дизел?!?!?
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Брей, че излагация... А уж всичко им е бош...

Comment

Оххх като го прочетох и си умрях от смях
                Тези Алфи, с истинско сърце са гледат по всякакъв начин да спрат бандитите
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Големи са каръци тези обирджии.
                  Alfa 156, 2.0 TS
                  VW Vento 1.8- Бившата
                  Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

A, ми Алфата си е кола с характер - на добрите помага, а тъпите копелета да си търсят нещо друго.
                    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
                      Сега да видим някой дали ще може да диагностицира причината за непаленето
                      Залагам на имобилайзер
                      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
                      Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
                      Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
                      Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

Comment

Странно, станало е на 20-ти, а при нас в Захарна Фабрика имаше една изоставена 155-ца в четвъртък 19-ти следобяд към 16,30. Чука някой на вратата, излизам и 100 ченгета навън. Питат чия е Алфа-та, аз в първия момент викам, край гепиха ме вече..., ама не. Имаше една 155 паркирана наблизо с отворени прозорци. Беше в окаяно състояние. Тъмносиня, ръждива, с броня от друга кола. Личеше от 100 км., че е неподдържана кола. Ако все пак е била тая, нищо чудно, че трудно е запалила. То тва си беше пълен скрап.
                        2014: Deutschland über alles

Comment

тея пък смотани БМВ глупаци кво се обаждат да си карат подобията на автомобили и да си държат устите затворени,че са смешни ни колите им стават за нещо,ни те с изкривеното си мислене :P палячовци
                          Tipo 1.4 EX, 156 2.0 Selespeed-EX, 156 2.4 JTD 6-speed 01' EX, , 166 2.4JTD remaped 00', Vectra C 1.9CDTI remaped 06'EX,Mercedes E 220 CDI Avantgarde 00'EX, BMW 525 D 02'EX, 147 1.9JTD

Comment

Тия са били е**ти смехурковците остава и Алфата да е била тяхна , а не крадена . И да е била на метан за по-евтинко .Така де бензина си е пари пък и щом не са стигнали и парите за шофьор явно бая ги е ударила кризата и тях .
                            Лошото е , че пак Алфите излязоха виновни за всичко
                            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                            sigpic

Comment

Аз мога да направя някакво предположение защо не е запалила понеже ми мина това през главата. Преди 7-8 години ми откраднаха колата и извършиха гра6еж. Намериха ми я полицаите след 4-5 часа, викнаха ме, взеха отпечатъци, писах и ми я върнаха веднага.
                              Ок, ама тръгвам да я паля и да си ходя - не ще.
                              За6утахме я и запали, ама стартера стърже ли стърже. Не знам как са я палили тия кретени и как са я карали през цялото време така, ама стартера 6уквално се 6еше стопил. Ама пак, че само с това се разминах.
                              Естествено в този случай може да няма нищо о6що като при мен. Ама 6и тря6вало да си под6ират малко колите, а не да крадат първото срещнато возило дето не му знаят състоянието.
                              Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC
                              Ex Fiat 126p
                              Ex Fiat Вravo 1.6
                              Alfa Romeo 147 1.6

Comment

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
                                Aбе черни ,черни ,ама по моя край има много мангали и сите все бмв карат.
                                Е па то циганин знае две три марки - мерцедес, бмв и москвич, ама те поичезнаха последните
                                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                                Нагоре по стълбата, която води надолу
                                sigpic

Comment

Working...
                                X