Известие

Collapse
No announcement yet.

Един тъп въпрос за кирилицата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Един тъп въпрос за кирилицата

Хора ,преинсталирах един компютър ,но съм забравил как да го напрая,че да чете документи на кирилица.
    Пиша на кирилица ,чета сайтове и форуми ,но като отворя нотпада и ми излиза на маймуница. Как да си го оправя ?

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

Control panel-Regional and language май от там беше магията...Ако си спомням правилно
    Range Rover Vogue 4.4
    Rexton 270 cdi
    Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
    Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Там в регионал опциите ,всичко ми е България.

sigpic
      Alfa Romeo 159 EX

Comment

Точно м регионални настройки се прави това. Виж скрийншота - това табче трябва да е както е настроено. Ако и там ти ОК провери какви са ти системните щрифтове - данеби пък някой не ти е качен при инсталацията на Уиндоуса.
        Attached Files
        Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
        Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Виж там в поленцето Administrative, има едно копче, "Change system locale" ... то ти е за уникод програмите ... ако не е то, си търси по ноутпада.
          Това за 7 и виста, де ... че като видях горе останах в шах
          „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщение
            Точно м регионални настройки се прави това. Виж скрийншота - това табче трябва да е както е настроено. Ако и там ти ОК провери какви са ти системните щрифтове - данеби пък някой не ти е качен при инсталацията на Уиндоуса.

Благодаря ти ,оказа се ,че трябва да сложа диска с уина ,за да ми промени настройките . Сега всичко е наред .

sigpic
            Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
            X