Разбиване на камъни (в бъбреците)
Известие
Collapse
No announcement yet.
До нос Калиакра и назад!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеРазбиване на камъни (в бъбреците)Приемам,че е нещо като сачми в главата,но малко по-надолу в тялото
п.п.
нали не е нужно точно на теб да казвам,че ние във Варна нямаме такива неща
И камъните и бъбреците и дупките си ги носите вие“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеМи ше мина, само да се снабдя с возило дето вдига повече от 110 км/ч
Надявам се да е въпрос на дни_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеА не знам, аз нали съм прост лузер веке
Last edited by old alfist; d.m.y г., 14:58.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеЧе сме шовинисти е ясно
Обаче,
чичка с напукани пети да ми се жалва,че му се е повредил емайла на ноктите от пясъка на плажа(примерно ) -'некси нИ мога да го приема
Иначе и аз съм чичка явно /поне петите не са ми напукани, па и на плажа може човек да ги поразтрие с керемида/
Last edited by fred; d.m.y г., 15:14.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеАз бях прост и като прост мод, а просто сега съм прост лузерAlfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Фреди,
избрах съвсем произволен пример
Не прави от мухата слон,защото климатът във Варна влияе зле на слоновете,не за друго“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
Comment