Известие

Collapse
No announcement yet.

Малко помощ за една алфа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Малко помощ за една алфа

Здравейте колеги . Реших да не се занимавам повече с колицата ми , защото ми омръзна от ремонти . Намислил съм направо да взема друга . Спях се на тази 145-ца http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...322&f1=details . Та молбата ми е ако някой колега от Пловдив знае, каде се намира колата и има път натам да мине и да я огледа ( ако не е проблем , пък ще почерпя) и после да каже какво е състоянието и .
    Благодаря.

По-добре си оправи твоята колица докато събереш кинти за нещо по-ново и по-читаво. Щото за тая цена освен, че ще правиш още повече ремонти, ще са и доста по-скъпи.
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
      По-добре си оправи твоята колица докато събереш кинти за нещо по-ново и по-читаво. Щото за тая цена освен, че ще правиш още повече ремонти, ще са и доста по-скъпи.
      Дет се вика +1

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
        Колега моята колица се нуждае от адски много ремонти. Като започнем от нова скоростна кутия, рейка ,бордови комп, хидравлична помпа , серво на спирачките, генерация, преден капак , лява врата , таван , дискове , накладки нова предница , евентуално задни амортисьори, и пребоядисване на някой друг детаил + работа и цената отива на 1000+ лв мисля че по добре ще е да взема друга и тази да я превърна в донор . Просто вече нямам нерви да се занимавам. Мъчно ми е за колата , имах мерак да я правя , но като направя равносметка на направеното и това което предстои да се прави , по-добре ще е варианта с нова . Иска ми се дизелова , защото нафта си намирам на черно и ще ми е по-икономично , а и колата е с по малко ЕГН. Спрях се на тази заради цената , но не разбирам нищо от дизел , дори и да отида да я видя, нищо не мога да разбера от към състояние на автомобила. За това помолих някой колега за малко съдействие. Ще съм благодарен ако някой се отзове. Тази кола ми беше мечта . Радвах се като я взех, нищо че не беше в движение. Няколко месеца влагах почти цялата заплата в нея, за да я подкарам и за определен период бях щастлив като я карах. Пренебрегнах чуждото мнение за колата , пренебрегнах външният вид , не ме интересуваше че бръмчеше като косачка. Важното беше , че най-накрая имам Алфа Ромео. Но в крайна сметка мисля , че най-добре ще е да я пенсионирам.

Comment

Като и гледам парите на тази от обявата и тя е пред пенсия. Не я взимай, че ще имаш две алфи за донори и ще си караш колелото. Ако парите не ти достигат за наистина читав и свестен автомобил от този модел по-добре си вземи по стария дизел, но в добро състояние от колкото някакъв боклук, който колкото го караш толкова и ще лежиш под него...
          Last edited by M.Gruev; d.m.y г., 08:41.
          Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
          Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...586&f1=details Мисля днес да огледам тази . И без това си харесвам боксерчето .

Comment

Що не вземеш да се поинтересуваш за някоя на колега от форума - навярно има добре поддържани коли за продан.
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от hunter1989 Покажи съобщение
                Иска ми се дизелова , защото нафта си намирам на черно и ще ми е по-икономично...
                Браво на теб! Как го каза, все едно се хвалиш с това нещо.
                sigpic
                Subaru Legacy 3.0 H6
                Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                0888 511 533 - Бонев

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                  Браво на теб! Как го каза, все едно се хвалиш с това нещо.
                  Мда, а като сложи крадена от трактори евтина нафта на ЖТД - то скоро ще се похвали и с друго ...
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Евтиното винаги излиза скъпо ...
                    Аз продавам моята Алфа , но дори и след коментар няма да стигна до такава цена . Просто гледаната кола си има цена ... ако искаш да си я отгледаш ти - вземи си евтина
                    145 1.6 ТС '97 ех.
                    145 1.9 JTD '00
                    307 CC 2.0 '04

Comment

Чувал съм една приказка от стари хора - дизел се купува през зимата , не знам дали е в сила за джей ти ди моторите , но все си имам едно на ум за втора употреба дизелите.
                      ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

Първоначално публикувано от Alexandrov70 Покажи съобщение
                        Чувал съм една приказка от стари хора - дизел се купува през зимата , не знам дали е в сила за джей ти ди моторите , но все си имам едно на ум за втора употреба дизелите.
                        A, бе дизел на старо си е валяк с джанти - ама кой, каквото му харесва, всеки си има мнение.
                        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                        sigpic

Comment

Дай боже колегата да попадне на читав дизел , ще е жалко при толкова желание и старание да се метне пак в ремонти ,вместо да се вози и да му е гот!
                          ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

Ееее какво ме нападнахте за тая нафта ( има немска , руска и ромънска нафта , не от трактори ) А и сега се сдобих с 145 1.7 16в . Колицата е супер . Странното е че не тропа интериора , двигателя работи равномерно , спирачките са перфектни, пъргава е . В общи линии съм много доволен от колата . Сега в понеделник ще я регистрирам в кат и ще я обслужа . И да се надявам да нямам проблеми и да си карам с удоволствие.

Comment

Първоначално публикувано от hunter1989 Покажи съобщение
                              Ееее какво ме нападнахте за тая нафта ( има немска , руска и ромънска нафта , не от трактори ) А и сега се сдобих с 145 1.7 16в . Колицата е супер . Странното е че не тропа интериора , двигателя работи равномерно , спирачките са перфектни, пъргава е . В общи линии съм много доволен от колата . Сега в понеделник ще я регистрирам в кат и ще я обслужа . И да се надявам да нямам проблеми и да си карам с удоволствие.
                              Честито и със здраве да си я караш много безабарийни километри!
                              sigpic
                              Subaru Legacy 3.0 H6
                              Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                              0888 511 533 - Бонев

Comment

Working...
                              X