Известие

Collapse
No announcement yet.

Има ли Ферари в София под наем???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Има ли Ферари в София под наем???

Колеги,пиша тази тема и не се шегувам.Интересува ме,къде в София се предлага Ферари или Ламбо или някакъв подобен автомобил,да покарам един ден.Моля само запознатите да пишат и да кажат цена.Благодаря предварително.
    Alfonso 1.3 Boxersigpic EX

Alfonso 156 2.4 140 -new breed

Първоначално публикувано от KoRny Покажи съобщение
    Колеги,пиша тази тема и не се шегувам.Интересува ме,къде в София се предлага Ферари или Ламбо или някакъв подобен автомобил,да покарам един ден.Моля само запознатите да пишат и да кажат цена.Благодаря предварително.

Не, няма да намериш.С шофер само се отдават подобни коли под наем и пак е трудно.Не искам да те отчайвам но това е истината. Общо взето забрави..

В европа цената да караш подобен супер автомобил е от 3000 евро нагоре за 24 часа.
    Range Rover Vogue 4.4
    Rexton 270 cdi
    Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
    Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Сууупер,пари да имаш в България,кеф да не можеш да си направиш(тва за първи път го чувам)...За Европа знам как стоят нещата и за тва мислех,че и тука има такава вероятност-шанс...
      Alfonso 1.3 Boxersigpic EX

Alfonso 156 2.4 140 -new breed

Comment

Сууупер,пари да имаш в България,кеф да не можеш да си направиш(тва за първи път го чувам)...За Европа знам как стоят нещата и за тва мислех,че и тука има такава вероятност-шанс...
        Има в София едни дето дават Ламбота, Бентлита..депозита е 5000 евро.Ако ти се затварят такива пари за един ден..
        Range Rover Vogue 4.4
        Rexton 270 cdi
        Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
        Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Имам един комшия притежаващ единственото Ферари в Плевен - ще взема да го питам, но почти винаги е друсан. Ей на това се кефя понякога, че като излеза на терасата и го виждам. Зимата е малко кофти картинката, защото е кабрио и над гюрука слага един найлон.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

http://avto.rent.bg/koli-pod-naem-me...m-sofiya-6618/

Не е ферари, но е добре пак и е само 250 евро. Иначе някъде бях гледал Ламбо за около 3000 Евро за 24 часа, но не мога да го намеря. Но според мен това е лудост да дадеш тия пари.
            Lexus IS200

Comment

Отиваш в "City Car" и питаш на място.Един познат си беше взел Бентли за абитурентския,но той имаше познати във въпросната автокъща.Предполагам че при по-добро стечение на обстоятелствата ще извадиш късмет за една от посочените коли.
              sigpic
              ex 147 JTD by Turbon
              Giulietta multiair - the new passion

Comment

Или пък в "Капитолия Карс" там също отдават под наем разни ей такива екзотики.
                Ужким били по-нормални наемите, ама знае ли се от тоз арабин Салех-шефа...
                Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

Какви са тия цени егати ...
                  В Англия карах миналата година за 140 лири Астън ДБС за един ден в Йорк .
                  http://www.facebook.com/pages/ZA-VAS...M/292679251103
                  145 1.6 ТС '97 ех.
                  145 1.9 JTD '00
                  307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                    Какви са тия цени егати ...
                    В Англия карах миналата година за 140 лири Астън ДБС за един ден в Йорк .
                    http://www.facebook.com/pages/ZA-VAS...M/292679251103
                    Е да ама там тая кола всеки ден ти е в оборот, а тука ламбото ще го дадат 1 в месеца и то на някой, който е решил да му стопи лагерите... Цената се определя от количеството просто
                    Lexus IS200

Comment

Отиваш с парите в кеш и питаш.И без това са умрели от глад и алчност.Ламбо със сигурност ще си намериш ферари май не съм виждал да отдават.
                      мене ме нема, в целата схема........

Comment

в сити кар на околовръстното с овча купел дават ферари всяка кола която имат там се дава под наем ама е соленко
                        sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
                        Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

Working...
                        X