Известие

Collapse
No announcement yet.

лаптоп,марка,модлел

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Лаптопчетата на Асус са си перфектни.Аз карам с един от 2-3 години(лаптопа се използва всеки ден по няколко часа и е включен нон-стоп), веднъж му изгоря колонката, смениха му я в Мост за 2 дена и ми го върнаха.

Моят съвет ще е, ако успееш да си намериш, да си купиш лаптоп Gigabyte...това са най-здравите машини.Един такъв вече сигурно за 50ти път го изпускам от височина 1м....още му няма нищо....работи си...
    Last edited by Satanism; d.m.y г., 08:42.
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Мислех да не пиша в тая тема,но...не знам що колегите споменават марки като ASUS и MSI...
      След като ще е стационарен си вземи едно HP и тва е...Поне ще знаеш,че имаш качествено сглобена машина.Общо взето,както написа един колега по-горе,карантията е почти еднаква при всички марки,но въпроса е доколко е качествена сглобката и какви инженерни традиции има компанията,за да напасне отделните компоненти.
      sigpic155 1.9 TD,Lancia Lybra 1.9 jtd
      Ex...
      Alfa Romeo 155 2.0 8V TS,Alfa Romeo 1.8 8V TS,Fiat tempra

Comment

[ QUOTE = morfius ; 759762 ] Колегите по - горе са пропуснали една не маловажна подробност - искаш евтина машина .
        В този клас всичките са еднакви пръчки ... та избора главно се води по параметри и гаранция ( особено международна ).
        НР , Тошиба , Делл ... в ценовия клас за който говориш са просто повече пари за емблема ... обикновено позастарели модели .
        Та - гледай гаранция и параметри . [ / QUOTE ]

Точно така , поне 2 години гаранция и параметри , иначе е все тая, не се връзвай на марки според мен за тия пари
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

кои от тези двата лаптопа е по добър
          asus X58LE-EX233X
          toshiba A300-20p
          http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
          www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

Тошибата като, че е по-малко рискова,аз съм с асус м51vr и не е нещо особено ,счупи се панта на дисплея(блокира),смениха я с нова - в гаранция е все още,но пак започва да затяга и ако се строши след изтичане на гаранцията ще имам още една десктоп машина.Освен това посочения модел асус е с по-малко памет и по-калпаво видео (за игрите е от значение ако играеш или имаш геймъри около теб),но е с по-добър дисплей.Батериите и на двата карат около час и половина, ако не товариш тежки задачи и са еднакво трайни, ако се зареждат с оригиналните зарядни.Екстрите на асуса са безполезни обикновенно въпреки ,че са много на брой-аз не ползвам нито една, така,че не се подвеждай по тях.Отзивите за тошибата са добри така,че взимай нея.Дано в Кабул има читави сервизи-ако го ползваш там
            Last edited by 546; d.m.y г., 12:50.

Comment

Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
              Дано в Кабул има читави сервизи-ако го ползваш там
              аз до няколко дни се пребирам в Бг

Comment

Тошибата с каква гаранция е? Тук върви една реклама, че подменят машината без значение какво се е случило-колко е вярно не знам.Освен това тошибата трябва да е с подсветка на клавиатурата, а асуса май, че няма такава,а това е единствената смислена екстра за която се сещам
                Last edited by 546; d.m.y г., 13:17.

Comment

Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
                  Тошибата с каква гаранция е? Тук върви една реклама, че подменят машината без значение какво се е случило-колко е вярно не знам.Освен това тошибата трябва да е с подсветка на клавиатурата, а асуса май, че няма такава,а това е единствената смислена екстра за която се сещам
                  сега незнам точно колко е гаранцията но като ида в магазина тогава маи ще се решава какво ще е точно

Comment

Само не се лъжи от препоръките на продавача,гледай гаранцията да е поне две години международна, за батерията- поне една година, и да не шуми нещо .Асуса е без ос обикновенно, ако те бърка цената на ос -още един плюс за тошибата .Под линукс ще работят и двете задоволително,но под уин с различните версии ще има разлика- при асус задължително(обикновенно калпави драйвъри за аудио или неработеща част от функционални клавиши за различните уиндойси).При тошибите този проблем е по-слабо проявим, просто асус правят всеки модел ориентиран за определина ос ,но продавачите често не знаят или не казват за коя точно-просто гледат да ти вземат паричките и после се спасявай.Абе евтиното си е евтино ,но за сони или нр кинтите са бая повече
                    Last edited by 546; d.m.y г., 13:38.

Comment

Working...
                    X