Известие

Collapse
No announcement yet.

Избор на модел Алфа за колекциониране

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Избор на модел Алфа за колекциониране

Ако трябва да избирате в момента, каква Алфа ще предпочетете да си оставите с цел колекционерство?

На тарк дея имаше много излъскани класики и реших да видя какво се цени във форума.

След 10 г. и 156 ще е класика, така че съм я включил и нея. В анкетата съм сложил сравнително лесно достъпни модели в момента.
    144
    33
    9.03%
    13
    75
    22.22%
    32
    155
    15.97%
    23
    164
    3.47%
    5
    145/6
    4.86%
    7
    156
    13.19%
    19
    166
    6.94%
    10
    GTV
    24.31%
    35
    Last edited by Nikiboy; d.m.y г., 13:33.

От всеки модел може да се избере интересна модификация, която да се запази за по-дълъг период от време, но аз лично бих предпочел Spyder. Тъй като не съм имал такъв, не знам какви главоболия може да донесе, но ми стига, че като дизайн ще ме радва винаги.
    146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

За мен ГТВ е моделът който бележи революция в дизайна на АР и мисля, че и след години ще остане толкова атрактивен
      Alfa Romeo 147 "Selespeed"
      sigpic

Comment

Аз избрах GTV. Замислих се за 75, която и сега приемаме за класика, но... Спайдъра и GTV-то ги приемам за една кола.
        166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Аз бих си оставил и 155-цата и 166-цата,тя 166 е последен модел реално,няма наследник
          Alfa 155 1.7,1.8 ex
          Alfa 166 2.4 3 ex
          155 1.8 MY 95 sport

Comment

Първоначално публикувано от Nikiboy Покажи съобщение
            Ако трябва да избирате в момента, каква Алфа ще предпочетете да си оставите с цел колекционерство?

На тарк дея имаше много излъскани класики и реших да видя какво се цени във форума.

След 10 г. и 156 ще е класика, така че съм я включил и нея. В анкетата съм сложил сравнително лесно достъпни модели в момента.
            Да беше посочил нещо, което си заслужава.........
            Фиат ерата и колекционерско някаксииии.......

Comment

Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщение
              Фиат ерата и колекционерско някаксииии.......
              Именно!
              А Спидер-ите (1-ва и 2-ра генерация), Джулиетите, Джулиите ..Тях май не ги бройм а?
              Да не изброявам, колко още модели са така.. "колекционерски"
              А тия модели от анкетата, просто - колекционират пари, а не ние тях!
              Колега, приеми това , като градивна критика. И си коригирай запитването!
              Поздрави
              - Баджанака
              Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

Първоначално публикувано от Nikiboy Покажи съобщение
                ...ще предпочетете да си оставите с цел колекционерство?...
                Може би в задачката се има предвид от ежедневните тояги, до които всички имаме достъп в момента.
                166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

GTV, щото е алтернативна и впечатляваща кола, дори и 16 години след появата си.
                  Giulietta 1,6 JTDm 2013
                  156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
                    Може би в задачката се има предвид от ежедневните тояги, до които всички имаме достъп в момента.
                    Да! За лично от 145, 155, 156 си оставих 155.
                    Нрочно не съм слагал яките класики, те са ясни!

Comment

166 преди фейслифта аргумента ми е, че италианските лимузини поначало са рядкост
                      Tormentvm In Dvm Demens

Comment

предвид любовта ми към модела 156 (вече 12 години ) и данните които ме изненадаха в епера бих оставил мойта си с такава цел ама не я знам дали ще устиска да стане класика
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                        sigpic

Comment

Твърдо за 156
                          Все пак е била кола на годината за 98г.
                          Alfa Romeo 159 TI, 2.4 JtdM Q4
                          ex Alfa Romeo 156 1.9 jtd 16v m-jet. 2005 FL

YAMAHA YZF R1 150 hp. 2003

Comment

По данните за момента почти никой не иска 145/6 и 164...

Comment

Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
                              И които са си вечно наши и ще си ги колекционираме вечно.
                              ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Working...
                              X