If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
предвид любовта ми към модела 156 (вече 12 години ) и данните които ме изненадаха в епера бих оставил мойта си с такава цел ама не я знам дали ще устиска да стане класика
Определено, макар и фиатско, GTV 916C заслужава да бъде съхранено, с тази цел. Заел съм се малко по малко да възстановя моето ГТВ до заводски вид, като тая и надежда живи и здрави, да успея да съхраня и капризния TwinSpark още дълги години.
Определено, макар и фиатско, GTV 916C заслужава да бъде съхранено, с тази цел. Заел съм се малко по малко да възстановя моето ГТВ до заводски вид, като тая и надежда живи и здрави, да успея да съхраня и капризния TwinSpark още дълги години.
Така си и мислех ...
Имам предвид като видях обявата в "Купува" за оригинален касетофон. Дано изкочи от някъде. GTV-то ти е много готино и ти пожелавам успех със съхраняването.
Колкото до 145/146, помислих си за едно запазено QV, което е достоен представител в категорията Hot Hatch, но конкуренцията беше много голяма и затова съм избрал Спидер-а или ГТВ-то.
Твърдо GTV 916C с V6 двигател !
Колкото и манияшка да е 75цата си мисля, че седаните на Алфа Ромео не държат цена и не са толкова ценени.
Например, една Берлина 1750 или 2000 е с едно 2000-3000 евро по-евтина от една Джулия ГТ Джуниър 1300
Според мен, ако е за чисто колекционерска цел, не трябва да е от масовите модели, което стеснява до 164, ГТВ (спайдър), 166. Друг е въпроса, ако изпитваш почти сексуална възбуда от нещо друго, специфично за даден модел (боксер фетишизъм фор дъ уин).
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
156 въобще не е в класацията според мен. От нея кой знае колко бройки са произведени....
Другите предложения са абсурдни според мен. Айде да кажем GTV, ама не е ясно....
Аз бих заложил на 75 ( както и гласувах ), който модел в най скоро време ще имам, но не с цел колекция...
Comment