Известие

Collapse
No announcement yet.

Пътна помощ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пътна помощ

Приятелят ми е закъсал в Пловдив и от сутринта е по сервизи. Търсим начин да го придвижим на по-нормална цена до София, защото утре е на работа . Бих искала да попитам имате ли някаква клубна или изпробвана пътна помощ, както имате сервизи, която да ползваме, защото цени от 350 или 450 лв. до София ми се виждат много.

Клубният превозвач е фирма "Нирад", кратък номер 1733 от мобилен телефон, Радо отговаря. Ако приятелят ти е официален член на клуба, ползва отстъпка.
    Ако и Радо ти даде подобни цени, да знаеш, че явно това си е цената и по-евтино едва ли ще се намери.
    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
    Roosevelt

Comment

Много благодаря за информацията. Днес се обадих и на Румен от клубния сервиз и той ми препоръча същата фирма. Човекът беше много любезен и като разбра кой ми е дал телефона и, че съм от форума направи голяма отстъпка. Цените му са доста по-ниски отколкото на другите http://www.nirad.bg и с отстъпката, която ми направи излезе почти наполовина от цените които ни предлагаха другите пътни помощи.

Comment

Working...
      X