Известие

Collapse
No announcement yet.

Пътят Златоград-Ксанти - впечатления?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пътят Златоград-Ксанти - впечатления?

Някой пътувал ли е по този път? Впечатления? Добре ли е обозначен, щото е съвсем нов и на навигациите естествено още го няма. За колко време горе-долу се взима отсечката Ксанти-Златоград (и още по-добре Ксанти-Хасково?).

Тая събота отивам на море в Тасос и ще дойда за Италфеста (и в неделя ще се върна на острова). Най-ранния ферибот е 6:30, така ще ще бъда в Керамоти около 7:15, а в Ксанти около 8:00 часа. Според картите, които намерих, от Ксанти до Хасково са около 200 -220километра - дали ще ми стигнат три часа?
    Volvo XC90 D5 '06
    Alfa Romeo Spider 2.0 '90
    Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
    ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
    ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Щях да ходя ама се оказа че само с шоф. книжка не става.Трябвало и лична карта. Пътят Хасково-Златоград е добър що годе. Не знам с каква кола ще пътуваш и колко ще настъпваш, имай предвид че там корупция няма.Ако те хванат с превишена или в друго нарушение е тежко има и много лъжливи завои (радиуса им е по малък от този който се преценява на пръв поглед). Златоград-Ксанти пътя не е цвете за мирисане... В смисал тесен с много завои и до колкото разбрах е около 60+км.Това го знам от приятели които го тестваха, също и от вуйчо ми. До Ксанти е нещо страшно, след това започва цивилизацията. А в крайна сметка ако си отделиш 1 час в повече не е фатално, ще седнеш да изпиеш една количка Весело изкарване!

Comment

Пътя от Ксанти до Златоград наистина е доста тесен.С камион няма да можеш да се разминеш,единия трябва да спре.А и до преди известно време имаше участък,който не беше с най-добрата настилка,сега не знам.От Златоград до Хасково по спомен е около 130-40км.
      От Златоград до Кърджали пътя е с доста дупки,с изключение на един участък от 5-10км,който е нов.
      От Кърджали до Хасково (50км.) е много приличен път без дупки.

Дано съм бил полезен
      Mercedes ML 63 AMG 07'
      159 TI 2.4JTDm SW 09'
      156 2.0 20V Turbo
      VW Phaeton 3.0 TDI 09'
      sigpic

Comment

Мисля, че съвсем спокойно можеш да вземеш разстоянието Златоград - Хасково за около 1ч и 30мин до 1ч и 40мин. За предпочитане е да се ползва маршрута през гр.Джебел.
        AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
        Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Working...
        X