If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Опит за подобряване на "рекорд" за най висока скорост в Австрия от балканци
Австрийците са си виновни, че са награвили хубави настилки, макар, че нашите хора не ги бърка и по-лоши - например си карам понякога у нас със 160-170км./ч и някой състезател ми профучава отляво, изчезвайки в далечината.
Ха.. мен са ме изпреварвали 2 SL - AMG на магистралата за СФ след Пловдив . Карахме със 140 и като ни изпревариха убавците , направо ни изместиха в аварийната лента . Със сигурност караха с доста над 200 .
Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI
Вече пореден българин го хващат с рекордна скорост зад граница.Не виждам вас лично какво ви очудва това.Преди известно време бяха хванали някакъв нашенец в Италия да се състезава с Карабинерите (ама нещо май не му се е получило),а по-преди имаше изчепки и с някакъв рейсър в Германия.А пък и наще Бай Ганъовци са си свикнали като видят широк,голям хубав път да си карат както те си поискат.Само че не се познали.Ама най ми хареса това,че нашия тръгнал да му се ръби с А5 .
sigpic
ex 147 JTD by Turbon
Giulietta multiair - the new passion
поршето си го взе направо аз ако бях щях да го засиля надясно
Иначе аз съм бил свидетел на страхотни оптимисти по магистралата... Карах с 190-200 и едно ауди мисля че беше А8 неможах да видя добре..ме подмина като спрял след 10км го бяха спрели и общо взето 10мин след това пак ме подмина с ненормална скорост
Мяза ми като да показва колко разстояние може да се мине при моментния разход със съответното оставащо количесто бензин. Виж, че е 66 после става 65 и след цифрите ми се чини като да пише km и да има нарисувана бензинова колонка.
разбирам да надуеш за 2 минути на макс, ама 80 км... в трафик... преследвани от полиция... много хитро
Ми те по навик
Иначе и аз разбирам, човека да се направи кефа за минута две, ако има условия
А за числата под Veronika (в клипа) сигурно е разход, при тая скорост е възможно.
Иначе си мисля, един от новите спортни Нисан GTR ще отвее това Порше, ако че цената му е наполовина
Comment