Известие

Collapse
No announcement yet.

Опит за подобряване на "рекорд" за най висока скорост в Австрия от балканци

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Опит за подобряване на "рекорд" за най висока скорост в Австрия от балканци

Да живеят балканите. 80 км гонят двата "съзтезатели" в Австрия, подробности има в линка.

http://dnes.dir.bg/news/avstria-lamborgini-7051922?nt=4
    Last edited by fred; d.m.y г., 10:05.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Австрийците са си виновни, че са награвили хубави настилки, макар, че нашите хора не ги бърка и по-лоши - например си карам понякога у нас със 160-170км./ч и някой състезател ми профучава отляво, изчезвайки в далечината.
    Last edited by old alfist; d.m.y г., 10:33.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

Мда, така е, ама там няма лабаво, а у нас има
      sigpic

Comment

и двамата са турбо идиоти

разбирам да надуеш за 2 минути на макс, ама 80 км... в трафик... преследвани от полиция... много хитро
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

Ха.. мен са ме изпреварвали 2 SL - AMG на магистралата за СФ след Пловдив . Карахме със 140 и като ни изпревариха убавците , направо ни изместиха в аварийната лента . Със сигурност караха с доста над 200 .
          Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
          Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

Вече пореден българин го хващат с рекордна скорост зад граница.Не виждам вас лично какво ви очудва това.Преди известно време бяха хванали някакъв нашенец в Италия да се състезава с Карабинерите (ама нещо май не му се е получило),а по-преди имаше изчепки и с някакъв рейсър в Германия.А пък и наще Бай Ганъовци са си свикнали като видят широк,голям хубав път да си карат както те си поискат.Само че не се познали.Ама най ми хареса това,че нашия тръгнал да му се ръби с А5 .
            sigpic
            ex 147 JTD by Turbon
            Giulietta multiair - the new passion

Comment

Направо си го хапна за закуска Но държа да забележите какво пише на дигиталния скоростомер точно под моментната скорост
              http://www.youtube.com/watch?v=sqdvogp4_JM
              The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                Направо си го хапна за закуска Но държа да забележите какво пише на дигиталния скоростомер точно под моментната скорост

Ооо то това клипче е култово
                sigpic
                ex 147 JTD by Turbon
                Giulietta multiair - the new passion

Comment

Те тия двамата сигурно са мислели че са някой аутобан без ограничение-хахаха.А тая импреза,напраи поршето спряло-
                  Alfa 155 1.7,1.8 ex
                  Alfa 166 2.4 3 ex
                  155 1.8 MY 95 sport

Comment

то не е ясно дали поршето не натиска спирачки, щото тогава точно се вдига
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

поршето си го взе направо аз ако бях щях да го засиля надясно
                      Иначе аз съм бил свидетел на страхотни оптимисти по магистралата... Карах с 190-200 и едно ауди мисля че беше А8 неможах да видя добре..ме подмина като спрял след 10км го бяха спрели и общо взето 10мин след това пак ме подмина с ненормална скорост
                      Alfa Romeo 147 "Selespeed"
                      sigpic

Comment

Кви са тия числа под Вероника?
                        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Мяза ми като да показва колко разстояние може да се мине при моментния разход със съответното оставащо количесто бензин. Виж, че е 66 после става 65 и след цифрите ми се чини като да пише km и да има нарисувана бензинова колонка.
                          Last edited by detelazurno; d.m.y г., 18:57.
                          The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                            и двамата са турбо идиоти

разбирам да надуеш за 2 минути на макс, ама 80 км... в трафик... преследвани от полиция... много хитро
                            Ми те по навик
                            Иначе и аз разбирам, човека да се направи кефа за минута две, ако има условия
                            А за числата под Veronika (в клипа) сигурно е разход, при тая скорост е възможно.
                            Иначе си мисля, един от новите спортни Нисан GTR ще отвее това Порше, ако че цената му е наполовина
                            Last edited by fred; d.m.y г., 20:11.
                            sigpic

Comment

Еми какво да правиш тука като не могат да карат бързо, там поне хубави пътища карат си какво да ги правиш

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                              Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
                              Те тия двамата сигурно са мислели че са някой аутобан без ограничение-хахаха.А тая импреза,напраи поршето спряло-
                              Относно клипчето то е на Бургаската магистрала и до колкото знам Субаруто е "Драг Сливен България"

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                              Кви са тия числа под Вероника?
                              Е как какви за толкова км му остава бензин, само че те като гледам как намалят на всяка секунда, то не за 66км има ами за 66сек
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                              X