Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения за Алфа GTV

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мнения за Алфа GTV

Здравейте колеги от форум Алфа Ромео,
    Член съм на "братския" Фиат форум, но тъй като днес продавам единия си фиат и се каня да си купувам Алфа GTV ви моля за отзиви по отношение на този автомобил. Спрял съм се на този автомобил, тъй като въпреки 42-годишната ми възраст спортния дух никога не ме е напускал, а и цените които виждам в "мобиле" са поносими. Прочетох онова, което успях да на меря във форума, но това беше по-скоро като четене на статия, вярно добра, но все пак желая да чуя мнения на собсвеници относно двигатели, разход на гориво, цени за поддръжка и други неща, които вълнуват един незапознат с марката и модела. Ще ви помоля да не ме "отсвирвате" с "ползвай търсачката", тъй като във фиатския форум ползването и е като да търсиш игла в купа сено - предполагам, че тази не е на по-добро ниво. Ще се радвам на компетентни мнения и линкове разбира се.
    Ако модераторите решат, че мястото на темата не е в подходящия раздел, моля да я преместят където и е мястото.
    Благодаря на всички отговорили предварително, а ако има подходящи предложения за продажба - моля на "лични".

Няма да те карам да ползваш търсачката, но има цял раздел за GTV/Spider във форума.
    Можеш да започнеш от важните теми в раздела и вече ако имаш конкретни въпроси, с радост ще ти отговорим.
    Успех.
    Alfa Romeo 166 3.0 V6
    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Благодаря! Този раздел, както писах съм го разгледал, но ме интересуват мнения на собственици - както се казва от "първа ръка".

Comment

Първоначално публикувано от venco67 Покажи съобщение
        Благодаря! Този раздел, както писах съм го разгледал, но ме интересуват мнения на собственици - както се казва от "първа ръка".
        имаш Л.С
        Alfa romeo GTVex
        Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
        Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
        Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от venco67 Покажи съобщение
          ОК.
          Като собственик, от първа ръка ти казвам, да не се задоволяваш с нищо под 200к.с., т.е., търси GTV с 3.2, 3.0 или 2.0 V6 турбо двигатели, в този ред и според финансовите възможности.
          Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
            ОК.
            Като собственик, от първа ръка ти казвам, да не се задоволяваш с нищо под 200к.с., т.е., търси GTV с 3.2, 3.0 или 2.0 V6 турбо двигатели, в този ред и според финансовите възможности.
            Така е колега но като се сдобихме с нашите колици все още имаше акциз и затова може би сме с тези мотори а също вноса на коли с тези ДВГ беше доста оскъден като и сега разбира се.
            Alfa romeo GTVex
            Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
              Така е колега но като се сдобихме с нашите колици все още имаше акциз и затова може би сме с тези мотори а също вноса на коли с тези ДВГ беше доста оскъден като и сега разбира се.
              Така е.
              Отделно от акциза и липсата на внос, цените бяха съвсем други - сега като ги гледам, ми се реве направо.
              Късмет, какво да се прави.
              Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                Така е.
                Отделно от акциза и липсата на внос, цените бяха съвсем други - сега като ги гледам, ми се реве направо.
                Късмет, какво да се прави.
                Мойта на последък е карам доста рядко но когато се кача макар и 1.8 мотора си ми доставя все още голям кеф не толкова от вървежа а просто от удоволствието като цяло да покараш гтв пък и аз съм си фен на бензина и се наслаждавам на бензиновия мотор макар и най малкия.
                Alfa romeo GTVex
                Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Добре де, а в раздел 'GTV' информацията от коя ръка е?!
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                    Добре де, а в раздел 'GTV' информацията от коя ръка е?!
                    Хехехе, на езика ми е да ти кажа, ма ми е неудобно пред всички.....

Comment

Благодаря на всички отзовали се, включително и на колегата Kuku, чийто приятелски закачки и остроумия са ми познати от форума на Фиат.

Comment

Колега в момента има точно такава тема в ГТВ раздела. Там (освен 2-3 страници спам) е описано всичко. Ако те интересува нещо конкретно пиши на ЛС.
                        няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Моля модераторите да заключат темата! Разгледах друга подобна, която отговори на всичките ми въпроси!

Comment

Working...
                          X