Известие

Collapse
No announcement yet.

Нещо като загадка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нещо като загадка

Разглеждам си книжката на колата и на последната страница, където са данните за налягането на гумите и колко литра събира резервоара, чичкото талянец е надраскал едни колонки числа. Не ми хрумва какво е писал, та ако имате идеи ще е добре.

Колонките са следните:

14 35 122
    15 75 134
    20 113 145
    21 114

Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Това ше да са километрите, на които е изкарвал повече от илядо ойро в сервиза
    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
    Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
      Разглеждам си книжката на колата и на последната страница, където са данните за налягането на гумите и колко литра събира резервоара, чичкото талянец е надраскал едни колонки числа. Не ми хрумва какво е писал, та ако имате идеи ще е добре.

Колонките са следните:

14 35 122
      15 75 134
      20 113 145
      21 114

Може да е ТоТо комбинация.
      ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

ми.... на 14тата година / 35посещения в сервиза / 122 дребни проблема за въпросната година
        и т.н
        за последната година вече се е отказал да брои, и оттук нататък си ти бате
        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение

Колонките са следните:

14 35 122
          15 75 134
          20 113 145
          21 114

14, 15, 20,21,35,75,113,114,122,134,145 за мен това са сервизните интервали..на тези километри колата е влизала в сервиз..или е настъпвало друго събитие..
          Range Rover Vogue 4.4
          Rexton 270 cdi
          Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
          Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
            14, 15, 20,21,35,75,113,114,122,134,145 за мен това са сервизните интервали..на тези километри колата е влизала в сервиз..или е настъпвало друго събитие..
            На 14к Км и после на 15к пак сервизно събитие ?
            После от 35к на 75к ?
            Ми тя как е доживяла да стигне до България тогава тази кола .
            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Всичко може да е - може да са играли на бридж-белот и да не имало къде да пишат.
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
              sigpic

Comment

Working...
              X