Известие

Collapse
No announcement yet.

12 неща които научих на 42, а трябваше да знам на 22.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение
    А -"възможно най-разумното и адекватно за момента" както казваш, се променя в годините в зависимост от натрупания опит.
    И никой и не иска да прилага написаното в "момента".

Дали го е писал "рЕдко тЪп американец", или "35 годишен писател" ми е все тая.Изразил и синтезирал го е по начин по който аз не мога и затова го споделих.
    Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
    Ха така!Гледаш ли, какво става!
    Стоянчо пак не вярва, както и останалите! Ти им даваш нещо синтезирано и изпитано с времето, а те си мислят:
    Тия кукуригалници, какви ги дрънкат!
    Нищо.С времето ще разберат, за какво става въпрос!
    Все пак, един се позамисли!
    ох.... така като говорите ме натъжавате...

роби, благодаря ти, че го сподели, някои неща са много хубави

мордохай, едно от най-важните неща е да разбереш, че познаваш изключително малко хора и не можеш да твърдиш кой какво и колко е разбрал от живота и какво му се е случило и т.н.

нали знаете, че има хора, които за 22 години са видели, преживяли и изстрадали доста повече от много хора на 42

когато стане въпрос за разбирания и истини за живота - те са много, и са различни според личността. за вас това е истината, за други - друга, за трети - трета.

за Вас мъдрост, за други - не

на 40 и кусур години е добре да сте го научили - светът е голям и разнообразен, няма само една посока и идеали

---------- Post added at 11:32 ---------- Previous post was at 11:30 ----------

предлагам да не спорим, защото няма какво да спорим в случая - нещата звучат разумно и т.н.
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

Ами на 62 ще напишеш други неща, бъди сигурен Истината е, както е казл философът преди 2000 години - знам, че нищо не знам.
      Ясно е, че всеки иска да върне времето назад и евентуално, подчертавам го дебело, да се опита да промени нещо.Ами защо не го промени и сега?
      Та на въпросът-ако можех да се върна назад 20 или колкото е там години, бих се искал, да мога да се изправям по твърдо срещу предизвикателствата и да бъдех по мъдър...но и да се върна, кой знае дали бих успял.
      Last edited by fred; d.m.y г., 18:35.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Нещата са интересни, но просто няма как де не се съглася с това (или поне с втората част, за годините на автора не се знае ):

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
        а най-вероятно авторът на тази статия е около 35 годишен писател, който знае, че е невероятно доходоносно да продаваш книги за "успеха"

146 1.6 TS '00
        156 2.4 JTD '01

Comment

Първоначално публикувано от Stefo Покажи съобщение
          Нещата са интересни, но просто няма как де не се съглася с това (или поне с втората част, за годините на автора не се знае ):
          Комерсиалният елемент не отрича написаното - ако може ги разграничете.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
            Комерсиалният елемент не отрича написаното - ако може ги разграничете.
            абсолютно е така
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

От известно време насам се опитвам да си обясня, защо е нужно някой да ме убеждава, че ограничения живот на един американец е "Алманах за живота на всеки младеж"?!
              sigpic

Comment

Аз лично съм съгласен с всички точки,които са посочени,много от тях съм ги изпитал лично или в семейството.
                Alfa 155 1.7,1.8 ex
                Alfa 166 2.4 3 ex
                155 1.8 MY 95 sport

Comment

Както казва един мой приятел, управител на заведение- Ако не трябваше да ядеме и пиеме всички щяхме да сме милионери
                  Lexus IS200

Comment

Преди 20 години, може би трябваше в някои моменти да постъпя малко по-НЕразумно .
                    А тогава, какъв ли щях да съм сега?!
                    AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
                    Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Хм, преди доста години (е, не точно 20, ама...доста) една приятелка ми каза, че е по-добре да съжаляваш, че си направил нещо, отколкото да съжаляваш, че не си го направил!
                      Колкото по-одъртявам ми се струва, че е по-права... (ама няма да си кажа дали направих нещото)
                      166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                      x145 1.6 boxer

Comment

То зависи от нещото, ако си напънал някой отзад или обратното, все ще съжеляваш, освен ако не си Камен Воденичаров например, майтапче де
                        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                        Нагоре по стълбата, която води надолу
                        sigpic

Comment

човек не трябва да съжалява за нищо,това ,че не е мислил навреме(като по-млад)не го прави лош или неудачник.всеки е изпускал какви ли не шансове свързани с жени,пари,работа и т.н. времето неможе да се върне,и точно затова са родителите. статийката си я бива,но това го мисли всеки зрял човек,осмислил нещата от живота си,направил преценка и в крайна сметка оценил,кое колко струва,кое си е заслужавало и кое не.важно е човек да не съжалява................
                          156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                          147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                          159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

re

само със здравето майтап не бива.аз си бях спрял здравните осигуровки за да пестя 15 евро на месец,макар,че студентите плащахме най-ниски такси.след три месеца се наложи да ме прегледат щото закъсах със здравето,че и с операция ме плашиха.докторът ми каза,че имали предвидени пари за такива ситуаций,да не се притеснявам,че съм без осигуровки.предпочетох да се върна в БГ отколкото да си правят експериминти с мен.родителите ми така или иначе си ми плащаха осигуровките макар,че не бях в БГ и слава богу всичко приключи с успешен край.
                            ама и аз си мислех,че като съм на 21 съм железен.
                            brava 1.4 sx
                            alfa 156 1.8

Comment

Наскоро гледах филма Mr.Nоbody и в него общо взето са преплетени квантови теории в един човешки живот,как един момент от живота ни има няколко варианта и от там получаваш няколко различни живота.Така че,аз не си казвам:"ами ако бях направил така,или така,или така..." то живота ще мине в мисли и съмнения за правилният избор...
                              Alfonso 1.3 Boxersigpic EX

Alfonso 156 2.4 140 -new breed

Comment

Първоначално публикувано от KoRny Покажи съобщение
                                Наскоро гледах филма Mr.Nоbody и в него общо взето са преплетени квантови теории в един човешки живот,как един момент от живота ни има няколко варианта и от там получаваш няколко различни живота.Така че,аз не си казвам:"ами ако бях направил така,или така,или така..." то живота ще мине в мисли и съмнения за правилният избор...
                                Така си е - човек често е на кръстопът за хиляди малки или големи решения и не може да знае по кой път да поеме. Едни ги води сърцето, други разума, но в крайна сметка надделяват ценностите на всеки един индивид.
                                Наистина не трябва да се съжалява за едно или друго вече взето решение - не можеш да върнеш нищо, но могат да вземат поуките.
                                Човек се учи докато е жив.
                                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                                sigpic

Comment

Working...
                                X