Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос,относно лизинг на автомобил...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос,относно лизинг на автомобил...

Ще съм благодарен,ако някой може да ми разясни
    Възможно ли е,да закупя кола от Германия,през българска лизингова компания?Колата не е фабрично нова.
    Пример:
    Харесал съм си нещо в мобиле.де.Искам да го прекарам,примерно през Интерлийз и в последствие да отида,лично,да си го докарам.
    Е ли възможно това?
    Mercedes ML 63 AMG 07'
    159 TI 2.4JTDm SW 09'
    156 2.0 20V Turbo
    VW Phaeton 3.0 TDI 09'
    sigpic

За кола, която не се намира в България - дълбоко се съмнявам.
    А дори да е възможно, условията ще бъдат тежки. По-добре пробвай с банков кредит.
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

[ QUOTE = V_A_N_K_A_T_A ; 763308 ] Ще съм благодарен , ако някой може да ми разясни
      Възможно ли е , да закупя кола от Германия , през българска лизингова компания ? Колата не е фабрично нова .
      Пример :
      Харесал съм си нещо в мобиле.де.Искам да го прекарам , примерно през Интерлийз и в последствие да отида , лично , да си го докарам .
      Е ли възможно това ? [ / QUOTE ]

Не е възможно, защото при лизинга, колата на практика е на лизингодателя.Та ако той си купи тая кола и ти я даде на лизинг е възможно, ама на теория.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Може да пробваш през Профи кредит ... но те финансират до 10 000 лева . Готиното там е , че отпускат кредит през Първа инвестиционно и никой не гледа колата . Просто се посочва сумата , която ти е нужна . На практика фирмата ти урежда бърз ( за 1-2 дни ) кредит през ПИБ ... , а се водят лизингова къща .
        Обаждат ти се като са готови със сумата ... превеждат я на твоя сметка . Отиваш , теглиш си парите и плащаш на търговеца ... ти , лично . Аз в техни условия не съм виждал да пише , че колата трябва да е в България
        145 1.6 ТС '97 ех.
        145 1.9 JTD '00
        307 CC 2.0 '04

Comment

ИНС Деливъри са твоите хора. Обаждаш се, казваш къде е колата, те отиват, гледат, тестват и ти казват в какво състояние е. После подписваш договор и ти я карат. И после лизинга.

Софавто също го правят това.

обади ми се и ще ти помогна.
          няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Тошка... не препоръчвай Профи Кредит....
            Запознат ли си с условията им... Договора се сключва с тях а не с ПИБ, до колкото знам, а условията са---- no comment

Comment

неактуално...
              Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 10:10.
              Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от cyberhill Покажи съобщение
                Тошка... не препоръчвай Профи Кредит....
                Запознат ли си с условията им... Договора се сключва с тях а не с ПИБ, до колкото знам, а условията са---- no comment
                Ами аз съм взимал 2 пъти по 10 к. от тях , но съм ги плащал доста по-рано .
                Лихвата им е огромна ... 16-18 % в лева ... но като няма друг начин
                145 1.6 ТС '97 ех.
                145 1.9 JTD '00
                307 CC 2.0 '04

Comment

A за закъснение посочената наказателна лихва е МЕСЕЧНА, а не годишна както в Банките. Не знам... просто за покупка на кола при лихва 20%.... е лудост.
                  Купуваш кола за 10000, след 1г. тя струва 7000лв, а ти ще върнеш 12 000лв...
                  Знам ли...

Comment

Да , набутването е огромно Аз съм ги плащал до 4-5 месец ... и пак е набутване
                    145 1.6 ТС '97 ех.
                    145 1.9 JTD '00
                    307 CC 2.0 '04

Comment

То като ти трябват пари - ДА , дето се вика щеш не щеш ще вземеш... (всеки)
                      Но за един пасив като автомобил....

Comment

Working...
                      X