If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз бих се спрял на един от следните 3-ри модела на Tissot като марката не е оределяща... просто тях разгледах преди малко.
Първия ми хареса най-много защото е и най-тънък. Аз харесвам семплите... други натруфените... трети кварцовите и т.н.
„За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек
Аз бих се спрял на един от следните 3-ри модела на Tissot като марката не е оределяща... просто тях разгледах преди малко.
Първия ми хареса най-много защото е и най-тънък. Аз харесвам семплите... други натруфените... трети кварцовите и т.н.
Дам голега не са лоши часовничите, но адски приличат на моят сейко 5, хубави са, но такъв имам и затова ги изключвам като вариант. 2 със изписания цял ден определено ми харесва.
Ми не робувам на марки, ако ми харесва това е часовника ми, надявам се, че тази седмица ще погледна на живо още. За купуване от чужбина мога чак май месец да излизам.
sigpic ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
Какво значи, че не са точни механиките?
Мене лично разминаването с около 5 до 10 сек на месец изобщо не ме притеснява. На годината го сверявам два пъти с около минута. Но да се има в предвид, че не го свалям от ръката. Навсякъде е с мен вече 19 години.
Носил съм доста маркови часовници и в момента съм с GROVANA (Swiss). Като цяло съм доволен от марката, проблем у нас е многото ментета на зверски цени, за това по-добре поръчка от чужбина. Иначе всичко останало е въпрос на вкус.
Ментета може да има по итнернет, но в официалните магазини, ми се струва невероятно.
Е не само там, има си вече читави магазини, а тия сайтове са доста несигурни, аз лично от сайт не бих си купил.
Специално в София има доста представителства, както и магазани, които традиционно продават качаествени часовници, за провинцията не знам
Въпрос на вкус все пак по добре часовник от 1к. отколкото GSM нали? Има хора които носят и това но... тука както казва един френд "слаба ние пачката" . Пак казвам часовника е важен и ако ще се купува е по-добре да е SWISS оргиналдъ. Избягвай бюджетни марки от рода на SEIKO, Certina, Casio и т.н. Това е моето виждане и не ангажирам никой с него.
Сигурно си разглабял доста часовници и си видял, че механизмите не са истинските ?
Хайде преди да си казвате комунистическите мнения, да се замислите малко, защото подвеждате хората !
Продължавам да твърдя, че най-читав е този на Bulova ... а за най-красив - всеки си има мнението
„За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек
Можеше да кажеш и от Агио Пуцо!
Имам Тишот, подарен ми от шефа, послучай построяването на завода и изглежда, като най-обикновен часовник.
Само дето пета година работи и още не е мръднал и на секунда.Гмуркал съм се снего в морето и нямам проблеми.
Мислех го за евтина серия, а в Малта разбрах, че струва 633 евро!
Не се подвеждайте по външния вид!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment