Известие

Collapse
No announcement yet.

Избор на часовник

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колега препоръчвам ти този : http://watchxl.com/images/CA6142LF.jpg

Много здрав часовник,много удобен и много готин (за мен) ,аз не му се кефих на тази пластинка ,която е от доло и я махнах , часовника е уникат ...
    Не е и много скъп за този клас часовници.

Поразгледай тук ,може да си харесаш нещо :
    http://www.watchxl.com/camel-active-...FY0_3godCHsMIg
    155 96' 1.6 16v 1++hp???
    Mazda 626 84'
    Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
    ex' 145 97' 16V TS

Comment

Това което не трябваше да се случва стана, часовника кото нося сега нещо се развали и ще се рементира, явно разбра, че ще се сменя. Още съм в процес на избиране.

За мое съжаление излезе наследника на Никон Д90, а именно Никон Д7000 който искам да си купя и след това наред е часовника

Въпреки, че след италфеста и карането на пистата ми се прокрадно и друга идея..., но разума надделява за сега
      sigpic
      ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
      0889 636 093

Comment

Избора ми се сведе до Булова 63А001.

Единствоно веришката не ми допада, но от толкова много часовници това е избора ми! Сега остава да си го купя скоро и да си кажа мнението от първа "лява" ръка
        sigpic
        ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
        0889 636 093

Comment

Поздравления, това е марката
          За Никона също
          Огнян Стойнев - Сватбен фотограф

Comment

Ако искаш голям часовник погледни и TW Steel. Хубави са и са специализирани в oversized watches. Марката е реномирана и хубава и цените са около 500 - 1000 лв.
            няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Булова са мн добра щвейцарска марка, аз един със златен фейс си бях взел на Уитнауер, което е пак на Булова. Механичен, самонавиващ. Качество просто и прекрасен дизайн!
              Лошото е че не е ежедневен часовник, за което имам друг, с готин дизайн.
              Не се кефя само на метални каишки, нещо са ми домоде!
              Last edited by rusiq86; d.m.y г., 19:18.
              sigpic
              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Не знам дали са демоде, защото това са класически модели, каишките също.
                Но са супер качествени, за разлика от разни гумяници и кожи, които се скапват сравнително бързо и са скъпи.
                От металните на първо място поставям стоманените.
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

Колега като казвам демеоде го мисля за себе си. Златният ми часовник е със позлатена каишка, и златен фейс.
                  Др ми часовник е с кожена каишка, ще издържи поне една година, после се сменя, намерил съм си за 50 лв нова!
                  Просто не ме кефи часовник с метална каишка, не ми е хич стилно това, мое мнение само!
                  sigpic

Comment

Може, всеки си има вкус и мнение.
                    На мен ми допада металната каишка и като фасон и като качество.Кожата я харесвам за яке, колан и обувки
                    Но, няма демоде за метала при часовниците.По принцип, ако си маняк/на тая тема/, трябва да носиш различни часовници при различни поводи, в зависимост от облеклото и мястото където се появаваш.Тънкия часовник и кожената каишка /най вече черна/ вървят с официалните мероприятия, но и тук металната каишка има място.Отделно тя върви и със спортните и ежедневни прояви и т.н.Аз не съм маняк, обичам спортния стил и за мен здравата и качествена стоманена каишка е едно от изискванията ми при часовника, отделно тя върви и с по масивен часовник, а аз си слагам и още едно условие-автоматик, не обичам батериите.
                    Last edited by fred; d.m.y г., 22:35.
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

Прав си за поводите, ето и моите притежания:
                      - Дизелчето го нося ежедневно
                      - Скелетончето когато ходя на диско с некви по така ризки
                      - Златният само когато съм изтупан
                      Това са цветовете в които ги притежавам.
                      Само дизела е с батерия, др два са адски тънки, самонавиващи се!
                      Не са ми фетиш часовниците, сега ми предстой закупуване на едно фосилче пак с кожена каишка, но този път с черна!
                      Attached Files
                      Last edited by rusiq86; d.m.y г., 23:17.
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от raiders Покажи съобщение
                        Избора ми се сведе до Булова 63А001.

Единствоно веришката не ми допада, но от толкова много часовници това е избора ми! Сега остава да си го купя скоро и да си кажа мнението от първа "лява" ръка
                        Малко съм пристрастен, което се вижда и от първият ми пост в темата, но от изброените марки - това е най-доброто като механизъм !
                        Добър избор !
                        „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

а някое женско предложение да дадете
                          класическо, семпло, аз съм си фен на кожените каишки
                          малко (не обичам големи)
                          бюджет - а бе ще си помислим колко ми харесва
                          за ежедневен
                          Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                          AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Такъв купих на приятелката си, страхотно изпълнение е, мн красив нежно стой:
                            Цената е според зависи откъде го вземеш, аз го купих от NYC.
                            Има го в още две разцветки, с други орнаменти вътре. Това стой просто прекрасно! Ако имаш желание ще го снимам на живо! Цвета на този е лилав, просто снимката от интернвет не го показва добре.
                            Attached Files
                            sigpic

Comment

имам предвид нещо тотално класическо, от рода на това, но от по-сериозен производител
                              Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                              AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                                имам предвид нещо тотално класическо, от рода на това, но от по-сериозен производител
                                Аз имам такъв, защото много харесвам бели часовници, а и имам малко проблема кожа с металите хаха
                                А какво ще рече по сериозна марка някакви предпочитания имаш ли?
                                .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Working...
                                X