Известие

Collapse
No announcement yet.

Избор на часовник

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Дизелчето съм го пробвал, малко странно стой на ръката, виж някой др техен модел, освен ако не си го пробвал и не си си го харесал
    Last edited by Old Fox; d.m.y г., 12:20.
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Стига бе хора.. Да си вземеш часовник Армани е все едно да си вземеш кола с марката Тисот примерно.
      Lexus IS200

Comment

Или ситроен "долче и габана"?
        I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
        Roosevelt

Comment

Нима си купуваш часовник, за показност, какво ще си кажат хората!?!
          Купуваш си часовник с марка, за да е качетвен и стилен. Какво ще си помисли Иван или Първан ми е през фикуса, или колко ментета имало на пазара.
          Това си е то, български манталитет!!
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
            Купуваш си часовник с марка, за да е качетвен и стилен. Какво ще си помисли Иван или Първан ми е през фикуса, или колко ментета имало на пазара.
            Това си е то, български манталитет!!
            Точно часовик с марката Армани и нищо друго освен показност. Нито е качествен, нито престижен, защото 90% са с китайски механизми. Ако искаш качествен часовник си взимаш swiss made, от марка с традиции в производството на часовници.
            Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
              Точно часовик с марката Армани и нищо друго освен показност. Нито е качествен, нито престижен, защото 90% са с китайски механизми. Ако искаш качествен часовник си взимаш swiss made, от марка с традиции в производството на часовници.
              Напълно подкрепям ! Просто ми изпадна евтино и го взех
              145 1.6 ТС '97 ех.
              145 1.9 JTD '00
              307 CC 2.0 '04

Comment

Сега имам втори часовник на Дизел, и съм адски доволен, не е мръднал, адски точен е. Марката не е спецелизирана в правенето на часовници!
                sigpic

Comment

Принципно си абсолютно прав, ама знам едни неща за ДВЕ престижни швейцарски марки...Със абсолютна сигурност, от първа ръка.
                  Ще цитирам само последното, което човека каза: "Сега тези фабрики просто приличат на заводи за накити.."
                  166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                  x145 1.6 boxer

Comment

Ами черното Амани не е лошо, но за сега съм се спрял на двата часовника който харесах Bulova i Orient.

Инетресно ми е колегата nhg кой марки визира, ще ми е интересно да науча нещо ново и за
                    sigpic
                    ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                    0889 636 093

Comment

значи пиеш само френско вино, караш немска кола и всичко друго стереотипно?

а да ... сейко и касио и сие часовници не правят ))))

колеги стегнете се и излезте от стереотипите... консервите останаха в 90-те!
                      Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
                        значи пиеш само френско вино, караш немска кола и всичко друго стереотипно?

колеги стегнете се и излезте от стереотипите... консервите останаха в 90-те!
                        Не, но бих искал.. Освен за немската кола А иначе каквото и да си говориме- сейко и касио за посредствени часовници.
                        Lexus IS200

Comment

За това часовниците на Armani , Gucci , Ferre и т.н. са дизайнерски часовници . Плащаш си за марката , а не толкова за механизма .
                          145 1.6 ТС '97 ех.
                          145 1.9 JTD '00
                          307 CC 2.0 '04

Comment

Аз съм фен на Casio, има три часовника edifice, g-shock и от серията collection. Перфектни са!
                            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Ето ... Edox растат ...
                              http://wrc.com/news/features/win-an-...vey/?fid=13889
                              „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

Точно часовик с марката Армани и нищо друго освен показност. Нито е качествен, нито престижен, защото 90% са с китайски механизми. ...
                                Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
                                ...
                                колеги стегнете се и излезте от стереотипите...
                                С колите и виното е съвсем различно... Тук не става въпрос дали ще избираш между немска или италинска кола, а между немска и китайска кола Както и не е същото избираш между френско, аржентинско и качествено българско вино и между френско и вино от 5 лева, на което само етикета му струва повече от съдържанието, щото етикета и бутилката са дизайнерски

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                                За това часовниците на Armani , Gucci , Ferre и т.н. са дизайнерски часовници . Плащаш си за марката , а не толкова за механизма .
                                Не че е казано да носим само швейцарски часовници, но и мен ако питаш тия дизайнерски часовници са обикновени гривни Сега нося Тисо, ама преди съм носил Сейко и доста време Ситизен. Ако нямах сегашния си часовник, бих си носил пак японските или някой качествен руски и изобщо нямаше да ми пука за момчетата дето си показват по дискотеките модните гривни-водомери и часовниците им се виждат от километри. Не че техните не показват часа, ама просто достойнствата им са повече като гривни, отколкото като часовници И да не се задълбаваме, ама тоя шибан свят става все по-пластмасов, точно с заради ей това модел на поведение

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                                Всъщност часовника не е обикновен аксесоар, като гривната например и понякога е от нещата, които си купуваш, точно заради това какво ще кажат хората. Има работни места, на които е забранено да идеш на работа с хронограф или някъв спортен часовник
                                Last edited by Sm0k; d.m.y г., 22:48.
                                Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                                Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Working...
                                X