Известие

Collapse
No announcement yet.

Някой да пътува за италия тези дни ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Някой да пътува за италия тези дни ?

Интересуваме дали може да вземе една пратка с него.Хората, които трябва да я получат се намират в Триест и важна да я получат възможно най-бързо.Става дума за лекарства няколко блистера, които не се намират по тамошните аптеки.Ако някой пък знае някакъв друг начин за изпращането им - да пише.
    мене ме нема, в целата схема........

Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщение
    Интересуваме дали може да вземе една пратка с него.Хората, които трябва да я получат се намират в Триест и важна да я получат възможно най-бързо.Става дума за лекарства няколко блистера, които не се намират по тамошните аптеки.Ако някой пък знае някакъв друг начин за изпращането им - да пише.
    По някой от автобусите пътуващи за там.
    Lexus IS200

Comment

колега можеш да ги пратищ по бус до там
      мисля че транс 05 минават от там.но надали ще слязат от магистралата и ще трябва да се чакат на някоя бенз. на магистралата,ако не са закрили имаха офис пред централна гара провери там,ако се беше обадил преди месец щях да ти я свърша тая работа,ама май не е добре да казваш за лекарствата че може да не стане
      alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
      alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

Comment

От два дена пробвам по автобус ама не става.Днес пак ще се пробва.Ако не ми беше изтекъл задграничния да съм заминал вече ама...........трудно е положението, като става дума за лекарства.
        Last edited by sen7; d.m.y г., 09:37.

Comment

Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщение
          От два дена пробвам по автобус ама не става.Днес пак ще се пробва.Ако не ми беше изтекъл задграничния да съм заминал вече ама...........трудно е положението, като става дума за лекарства.
          С DHL или TNT не става ли?
          Lexus IS200

Comment

Точно пробвай с куриерските фирми, но има едно но...
            Тей като лекарства не е разрешено, аз винаги като пращам колет (вече 2 год. за Америка-Чикаго, защото там няма такива лекарства) слагам подаръци и бонбони, 2 кутиики малки като в едната от тях са лекарствата и така няма проблеми...Ако наистина ти е спешно пробвай така, друг начин не виждам...
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
              С DHL или TNT не става ли?
              Не, забранено е, а 10 % от пратките се проверяват тук, още 10% като пристигнат там, и има шанс да ти конфискуват лекарствата.
              Giulietta 1,6 JTDm 2013
              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Има вероятност следващия уикенд мой автомобил да минава от там. Засега обаче, не е на 100 % сигурно. Ако до тогава не се намери начин - може да ги предвижим.
                AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                sigpic

Comment

не ти трябва паспорт само лична карта,зелена карта за колата и около 300 евро за газ и магистрали
                  alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
                  alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

Comment

Пратих го по DHL с рецепта и т.н. От два дена е зациклила в Германия пратката ама ще видим какво ще стане.Мерси на отзовалите се !

Comment

Working...
                    X