Известие

Collapse
No announcement yet.

акция срещу двама в АР

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• акция срещу двама в АР

Акция на полицията се разигра преди броени минути на Макдрайв. Двама мъже в Алфа Ромео с варненска регистрация бяха спрени и изведени от тъмно зеления автомобил. Веднага след това белезници щракнаха на китките им, видя репортер на Народно Дело.След проверка
    единят от мъжете бе отведен с полицейски автомобил, а другия с алфата. Моторизирани полицаи ескортираха мъжете и колата, вероятно към районното управление.

http://www.narodnodelo.bg/todaynews.php?news=6537

Подозирам, че милицията отново ползва ненужно груби методи.
    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
    Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
      Подозирам, че милицията отново ползва ненужно груби методи.
      Напротив! Разнежили са се - возят ги в купето вече. Виждал съм как при подобна акция напъхаха в багажника на патрулката един задържан. Това стана насред главната улица, до църквата 'Свети Никола' във Варна. Беше отдавна де
      _______
      146 JTD - ex
      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Видях я сценката
        Прибирах се от работа и се загледах в Алфата,да не е някой от клубаКато на филм беше
        Едната патрулка беше влязла в насрещното,отсрани още 2,мАтори ,полицаи,чудеса...и разбира се адско задръстванеДобре,че бях в другото платно
        “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
        ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Бря бря, и бандюгите ли взеха да карат алфи, "смяяяятай" колко са я закъсали. ЯвнУ баварецУ с тъмнитИ джамовИ вИечИ неЙ на модЪ.
          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Аз не знам много тъмно зелени Алфи във Варна. Преди 2-3 месеца стоеше една 156-ца до заложните къщи към частната автогара. Не беше прекрасна Нищо чудно някой от тия "тарикатчета" там да я покарва
            Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
            Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
            JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto

Comment

Груби методи ли...ха затова сме на тоя хал защото ги посрещаме с хляб и сол тези момчета,а пред полицията има червено килимче за тях!На съдебния процес са с костюми за по 5000лв. и след 48ч. излизат под гаранция от 1000лв....
              Alfa Romeo 1.4 TS 146 Junior
              Alfa 147 1.6 TS Remapped by OEM
              Alfa Romeo GT 1.8 TS
              Yamaha R6

Comment

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=589026

Чиста и проста показност.....кокошкарска история
                Range Rover Vogue 4.4
                Rexton 270 cdi
                Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Аз пък трЕа да ви кажа драги защитцици на полицията , че нашите така наречени полицаи са най-голямата мафия,правят каквото си поискат ,никой не им държи сметка за стореното пребиват те като куче ,което освен незаконно е и противуконституционно,опитват се да те манипулират всячески и в крайна сметка НИЩО не правят .
                  Например , нямат право да ти пребъркват колата без съответната заповед,но го правят - мен ввсеки път като ме спрат ,ме карат да си отварям багажника .
                  Имам един приятел от Лозенец ,който го заключват само като го видят по тъмно ,щото бил контингент преди 10 години .
                  А бе да ни имам правораздаването.
                  Който и да си ,какъвто и да си ти гражданино имаш права,но понякога като си ги потърсим и ядем тупаници ,е това ни е държавата ЕТ Бойко Борисов

sigpic
                  Alfa Romeo 159 EX

Comment

трябваше да застрелят продавачката на макдрава, щото ги е отрязала.тогава може би щяхте да кажете, че полицията ги е задържала прекалено любезно.няма угодия.
                    мене ме нема, в целата схема........

Comment

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
                      http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=589026

Чиста и проста показност.....кокошкарска история
                      Абсолютно! Само и име на акцията трябваше да измислят!
                      Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                      Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Баси... Същото само че без алфа ромео се случи и долу под пикадили практикер на изхода на магистралата. Към 13 ч ей така пак 5-6 полицая около някаква червена кола а онзи опрян в капака на багажника с белезници... Няква акция "показност" да няма
                        AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
                        Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
                        AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro

Comment

Не знам кой почтен гражданин, както се казва носи незаконно оръжие, лошото е, че най вероятно няма да ги осъдят.Па че и полицаите не са стока също е вярно
                          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                          Нагоре по стълбата, която води надолу
                          sigpic

Comment

След Гешев, единствено ген. Бонев искаше полицаите да имат мозък в главите, ама и на него му духнаха под опашката, защото мислеше.
                            На IQ теста, ако изкараш повече от 80 точки те гледат, като потенциална заплаха!
                            Може да се корумпира-както ми обясняваше една дебела, корумпирана лелка, под опаковката на психолог в съответното учереждение.
                            Щом прави разлика между лявата и дясната обувка, значи може да се замисли и да се корумпира.
                            За мен лично са по-важни патриотизма, лоялността, интелекта,вътрешната увереност и твърдостта на характера, ама ...
                            Има и изключения и те не са малко!
                            Тия дето са се явили на изпита кюр кютук пияни или добре подготвени от бъдещи колеги сапиенси.
                            Това е положението!
                            За това, като те хванат двама примати ще си отваряш багажника и ще псуваш за да не ядеш бой, а ако са разумни същества, ще те накарат да го отвориш с кеф и ще си кажеш, че не всичко е загубено в тая държава.
                            Не дай си боже да се опънеш.
                            В първия случай те чака дървото, а във втория ще уволнят точно тия, които ни трябват!
                            Така, че отваряйте и не ритайте!
                            Ако няма какво да криете де!
                            Труп или стек цигари, например!
                            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                            X