Пускам темата и тук, ако е удобно, защото не ми се плаща ненужно легло! Ако има желаещ, изпуснал срока, да заповяда.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Има свободно легло в х-л Тракия за феста
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеооо знам за какво говориш,знаам
ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Леле мале Jamal-e,пияндур каде ти е сака с дрехите да те питам аз хахахахахахаххахахаххахахаAlfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Comment
-
Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщениеЛеле мале Jamal-e,пияндур каде ти е сака с дрехите да те питам аз хахахахахахаххахахаххахаха
---------- Post added at 10:59 ---------- Previous post was at 10:58 ----------
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеооо знам за какво говориш,знаам
ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщениеЛеле мале Jamal-e,пияндур каде ти е сака с дрехите да те питам аз хахахахахахаххахахаххахаха
п.п.
Мъро,явно още го държи щом не ме е питал в скайпа“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Голяма веселбица се заформила тук. Не че няма за какво де
. Важното е да натискаме
. Мисля, че всеки даде каквото можа от себе си...някой дори и малко повече.
MUROMAN-е благодаря ти, че ми уреждаш срещи. Ти си истински приятел, макар и историята ни да не е много дълга. И евентуално да те подсетя за сака...за сакчето.
Viki, скоро ще се свържа с теб за по-нататъчно развитие.
p.s. радостната новина, е че не се намери доброжелател да ми стане съквартирант.sigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
Comment
-
Първоначално публикувано от JAMAL Покажи съобщениеГоляма веселбица се заформила тук. Не че няма за какво де
. Важното е да натискаме
. Мисля, че всеки даде каквото можа от себе си...някой дори и малко повече.
MUROMAN-е благодаря ти, че ми уреждаш срещи. Ти си истински приятел, макар и историята ни да не е много дълга. И евентуално да те подсетя за сака...за сакчето.
Viki, скоро ще се свържа с теб за по-нататъчно развитие.
p.s. радостната новина, е че не се намери доброжелател да ми стане съквартирант.Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Comment
-
Първоначално публикувано от JAMAL Покажи съобщениеp.s. радостната новина, е че не се намери доброжелател да ми стане съквартирант.“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеДоста те заглеждаха местните момченца в дискотеката.
---------- Post added at 21:01 ---------- Previous post was at 21:00 ----------
Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщениеА бре а помниш ли Мариян как те бръснеше сутринта докато спеще. За тази седмица ми спестихте бръсненето
.
sigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
Comment
-
Ох,Стели голям си образ
Колкото пъти се сетя и започвам да се смея
п.п.
едно момченце с очила те зяпаше,от масата зад нас
".....за да те забравияяяя,тръгвам със кого да е ...."
Поздрав“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
Comment
Comment