Известие

Collapse
No announcement yet.

Направили са мобиле.бг платено!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Направили са мобиле.бг платено!!!

Направили са мобиле.бг платено!!! Тия искат по 2 без ддс да може видиш новите обяви номера на продавача или майла му. Да им е*а м*****а
    Lancia Dedra Integrale

Да им серем в устата

Comment

Само за частните обяви. Автокъщите са с пълен достъп ама пак е кофти
      Fiat Punto 1.4GT 1996
      Hyundai Tucson 2.0 2007
      Renault Clio 1.5 2019

Comment

Еми сега ще се отвори друг сайт с безплатни и ще гледаме и двата.
        Ама аз мислех че е платен само за пускащите обява, а не за търсещите автомобили - така щяха да се избегнат фалшивите обяви. Ама ако е платен и за търсещи ще го издухат скоро.
        Все едно да е платен мобиле.де
        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

М да за съжаление българска му работа
          1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
          2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
          1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

www.mobile.de е платен за публикуване на обяви, като до колкото помня таксата беше 5евро на обява.
            Напоследък по пример на data.bg много сайтове станаха платени, защото докато системата се задвижи и разбере, че тези пари не се отчитат и не отиват нито за права на филми, снимки и т.н. ще мине доста време, а до тогава хората ще си пускат...
            Интересното е, че www.mobile.bg е сайт, в който първо има рекламни банери и съответно им влизат пари от реклами и второ автокъщите плащат, за да си публикуват всички обяви. Но нали знаете: апетита идва с яденето.
            www.facebook.com/workshox

Comment

ма що според вас требе да е безплатен един сайт??
              или понеже е в интернет аре там сичко е безплатно??

пазарна икономика бе - кеф им правят го платен кеф им не го правят
              от кво точно се възмущавате не ми е ясно???
              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей

www.mobile.de
                www.automobile.de
                www.autoscout24.de
                www.automobili.it
                И още много други такива причини, за които в момента не се сещам или не знам...

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx
                  Първоначално публикувано от търтей

www.mobile.de
                  www.automobile.de
                  www.autoscout24.de
                  www.automobili.it
                  И още много други такива причини, за които в момента не се сещам или не знам...
                  абе шоко - сайта си има собственици - това си е съвсем тяхна работа кво ще правят с него
                  кат не те кефи - ми не го ползвай

Comment

Toй търтея обича да плаща за сайтове бе - кво го гледате - ей тука форума да направим платен - пак ще влиза.

Аз нямам нищо против да платя като пускам обява (да се плаща за пускане на обява - така се избягват фалшивите обяви - ама да се плаща за да гледаш обявите е тъпо.
                    Ами аз тогава няма да пусна обява там където трябва да плащат за да ми я видят - обявата ми ще бъде достъпна само за малък брой потенциални клиенти
                    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Аз в никакъв случай не съм от възмутените в тази тема най-малкото пореди две причини: скоро нямам намерение да си купувам кола и дори и да имам, тя почти 100% ще е от автокъща.
                      Може би ме дразни малко евтиния тарикатлък, който прилагат именно собствениците на сайта, защото хиляди пъти по-логични би било да се плати за публикуване на обява, от колкото да се плати за разглеждането на такава в сайт, в който няма никакъв филтър или контрол на обявите. В такъв смисъл, че може да има супер яка обявя, да плата с SMS-че и да видя снимка на мацка около пилон, а на тел. номер да пише 0888 888 888.
                      Просто няма логика и нивото на пазарната култура на собствениците е на нивото на продавачите от Горубляне. Според мен Васко е прав като каза, че скоро ще се появи нов сайт и дори няма да му трябва много време за да се развие бързо.
                      А търтея да не говори толкова смело все едно не му пука, щото помня колко "мисли" преди да си плати членския внос...

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                        Toй търтея обича да плаща за сайтове бе
                        НЕ
                        ама ми е писнаоло от отворковци според които интернет=безплатно

а дали мобиле.бг ще западне или не - ми дреме ми на дедовия - това си е проблем на тяхното ръководство - нема да им давам безплатни бизнес съвети я

Comment

Според мене са пропищели част от списанията и сега затова е така, че кой ще си купи за 2 лв списание като има безплатно в нета.

Comment

естествено че хората ще се възмущават на нещо което са свикнали да е безплатно с години и изведнъж собствениците променят политиката

и естествено че си е на тяхна(собствениците) отговорност, не можем да ги мислим погледнали са плановете и разчетите (ако имат такива) и са казали "От днес ще го направим платено!"

пс.
                            имаше едно сайче: http://cars.bg/, незнам колко е платено или безплатно
                            Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Баффф! Отварям от любопитство mobile.bg, харесвам си обява, отварям - всичко се вижда (телефони, мейли на продавача и т.н.).
                              Единствено броят на посещенията на дадена обява е с хиксчета -"Обявата е посетена XXX пъти." и като цъкна иска да плащам.
                              Не вярвам за тва да ми искат 2+ лева

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
                              Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Working...
                              X