Известие

Collapse
No announcement yet.

Екскурзия до Турция - търсят се двама желаещи!!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Екскурзия до Турция - търсят се двама желаещи!!!!

Това не е комерсиална обява, просто искам да помогна на аверче с чието семейство щяхме да ходим за седмица в петзвезден ол инклузив хотел в Турция от 1-ви октомври, но техните планове се провалиха по някакви причини, и понеже могат да им върнат само 50% от стойноста, ми хрумна идеята ако има желаещи да отидат на тяхно място. Официално платихме по 570 лв на човек, екскурзията е с автобус, детайлите са в прикачения файл, варианта на почивката е номер 1, номер две е този в Гърция.
    Предполагам че за около 750 лв двама човека ще могат да си прекарат добре вместо тях. Това е телефона му – 0894367584 – Анатолий се казва......желаещите могат да контактуват директно с него....
    Пак искам да подчертая че темата няма материална насоченост, хората имат няколкомесечно бебе, и са възпрепятствани.
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Понеже не мога да атачна файла с офертата, щото съм го направил в друга тема, ето линк към мнението и файла там - http://clubalfaromeo.com/forum/showp...&postcount=103
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Аз ще питам гаджето и ще кажа.
      ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Working...
      X