Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa 166 facelift (Sliven)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Alfa 166 facelift (Sliven)

Става въпрос за тази хубавица
    http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...046&f1=details

Моля колегите от Сливен ,тези които са я гледали и имат инфо да споделят в общи линии добре ли е колата,аз тези дни също ще прескоча до Сливен да я огледам.Ще ви бъда благодарен ако ми дадете някво инфо за красавицата.
    Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5

тая й бях мераклия Юни месец, но още я чакахме от не знам къде...тоя, дето я продаваше не се държеше така, сякаш искам да му оставя 10 бона....доста нелюбезен тип ми се видя....
    Тогава беше описана като ръчка....с друго не мога да ти помогна, колега...
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Колата е с тоста външни и вътрешни забележки. Вътре е доста захабена. Ти си прецени, но поне на мен изобщо не ми хареса - на снимките изглежда много добре но на живо е пълна скръб.
      sigpic
      Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
      Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение
        Колата е с тоста външни и вътрешни забележки. Вътре е доста захабена. Ти си прецени, но поне на мен изобщо не ми хареса - на снимките изглежда много добре но на живо е пълна скръб.
        Хм кофти,много се надявах че е читава

Comment

Първоначално публикувано от warbah Покажи съобщение
          Хм кофти,много се надявах че е читава
          Ми разходи се като имаш време и я погледни, почти под носа ти е....може след едно пране и пастиране пък да става за нещо, ако останалото от колата е читаво...а външни забележки, и да няма, ще заима...така че кво ти пука?Тамън да се хванеш за нещо, че да свалиш цената
          156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
            Ми разходи се като имаш време и я погледни, почти под носа ти е....може след едно пране и пастиране пък да става за нещо, ако останалото от колата е читаво...а външни забележки, и да няма, ще заима...така че кво ти пука?Тамън да се хванеш за нещо, че да свалиш цената
            Да със сигурност ще го направя и дано мотора и електрониката са наред,то винаги си е( скок в тъмното)като се купува 2-ра ръка,но понякога човек може да е късметлия.Иначе е беден пазара тука в БГ-то относно фейслифта 166.

Comment

Първоначално публикувано от warbah Покажи съобщение
              Да със сигурност ще го направя и дано мотора и електрониката са наред,то винаги си е( скок в тъмното)като се купува 2-ра ръка,но понякога човек може да е късметлия.Иначе е беден пазара тука в БГ-то относно фейслифта 166.

Ако си решил да даваш толкова пари по добре си вземи Тезис
              sigpic
              Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
              Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

За Тезис ще му трябват поне още толкова за поддръжка и аз се оглеждах преди няколко месеца ,но като видях какви са цените
                Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Тезиса е с несравнимо по добър комфорт и екстри,но като я видя тази предница ми се отщява иначе всичко останало ме кефи освен предницата.А има и още нещо змията (от емблемата на Алфа)ме е ухапала отдавна и заразата е много силна както и ти сам навярно знаеш

Comment

Working...
                  X