Известие

Collapse
No announcement yet.

Интернет + Цифрова за София ???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Интернет + Цифрова за София ???

Колеги от скоро съм софиянец и искам да ми дадете някакви предложения за доставчик на интернет + цифрова. Сайтове намерих много но искам мнение на потребители Живея в зона Б-5 с-у мол София
    Lexus Is200
    Honda CBR 600 F4i

Мисля, че там в региона трябва да има Пауърнет. Аз съм им клиент от доста време и мога да кажа, че съм доволен. По едно време имах малко дрязги с тях, но след солидна доза викане нещата се оправиха. Скоростта и качеството на връзката са добри. Ако търсиш обаче пакет от интернет и цифрома телевизия те не ти вършат работа. Там мисля, че такава услуга предлагат Blizoo. Опита ми с тях обаче (който е от времето когато се наричаха Кейбълтел и го ползвах със служебни цели) е доста лош. Телевизията не ме интересуваше особено много, но за интернета абсолютно самоволно променяха настройки, за които примерно имам договор без дори да се опитат да ме информарат за което. Когато нещо се прецака просто чакаш, нервиш се и съответно псуваш. Бяхме стигнали до там, че всеки път като нещо се скапе трябваше да звъня от нечий чужда телефон, че на моя не вдигаха. Възможно е сега нещата да са се оправили, но не мога да кажа, че е така. Ако не искаш да са в пакет си вземи и булсатком и ситуацията спи.
    Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
    Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Провери дали има възможност за ПОН (Passive Optical Network) услуга от Спнет, включва Интернет, ТВ и Телефон (може само 1 или 2 или 3 те).
      Ползвам такъв Интернет отдавна - по-добро у нас няма!
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщение
        Мисля, че там в региона трябва да има Пауърнет. Аз съм им клиент от доста време и мога да кажа, че съм доволен. По едно време имах малко дрязги с тях, но след солидна доза викане нещата се оправиха. Скоростта и качеството на връзката са добри. Ако търсиш обаче пакет от интернет и цифрома телевизия те не ти вършат работа. Там мисля, че такава услуга предлагат Blizoo. Опита ми с тях обаче (който е от времето когато се наричаха Кейбълтел и го ползвах със служебни цели) е доста лош. Телевизията не ме интересуваше особено много, но за интернета абсолютно самоволно променяха настройки, за които примерно имам договор без дори да се опитат да ме информарат за което. Когато нещо се прецака просто чакаш, нервиш се и съответно псуваш. Бяхме стигнали до там, че всеки път като нещо се скапе трябваше да звъня от нечий чужда телефон, че на моя не вдигаха. Възможно е сега нещата да са се оправили, но не мога да кажа, че е така. Ако не искаш да са в пакет си вземи и булсатком и ситуацията спи.
        Blizoo (Кейбъл Тел)- ползвам 3 в 1 (кабелна, телефон, интернет), и не съм доволна изобщо!Преди 1 месец, всеки ден им званях да ги тормозя че интернета ми е много бавен, накрая след 1 месец тормоз от моя страна, си оправиха проблема, който е бил във външната мрежа.Снощи пак си говорехме и ми казаха "Ами при нас всичко е наред, незнаем защо ви е бавен интернета." и ми затвориха най-нагло..така че моя съвет- помисли и виж всички възможности и оферти на различните фирми
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от J_I_V_K_O Покажи съобщение
          Колеги от скоро съм софиянец и искам да ми дадете някакви предложения за доставчик на интернет + цифрова. Сайтове намерих много но искам мнение на потребители Живея в зона Б-5 с-у мол София
          Колега аз съм на Мегалан и съм доволен. Интернета е стабилен, и цифровата ми харесва. Откакто се преместих в Младост съм с тях (демек малко под година) и до сега ми е спирал интернета само 3-4 пъти и никога за повече от час
          sigpic
          Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
          BMW 316 Compact '95

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
            Провери дали има възможност за ПОН (Passive Optical Network) услуга от Спнет, включва Интернет, ТВ и Телефон (може само 1 или 2 или 3 те).
            и аз съм на това мнение
            мене ме нема, в целата схема........

Comment

Първоначално публикувано от Jenata na Drigata Покажи съобщение
              Blizoo (Кейбъл Тел)- ползвам 3 в 1 (кабелна, телефон, интернет), и не съм доволна изобщо!Преди 1 месец, всеки ден им званях да ги тормозя че интернета ми е много бавен, накрая след 1 месец тормоз от моя страна, си оправиха проблема, който е бил във външната мрежа.Снощи пак си говорехме и ми казаха "Ами при нас всичко е наред, незнаем защо ви е бавен интернета." и ми затвориха най-нагло..така че моя съвет- помисли и виж всички възможности и оферти на различните фирми
              Колко плащаш за тази услуга?

Comment

Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщение
                Колко плащаш за тази услуга?

Виж си контролния панел )))
                sigpic

Comment

http://www.net1.bg/tv
                  Аз съм с тези, много съм доволен, особено от Интернета.
                  Alfa Romeo 166 3.0 V6
                  Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                    http://www.net1.bg/tv
                    Аз съм с тези, много съм доволен, особено от Интернета.
                    ТВ ми е на НЕТ1, имат си трески и те... но са по-добре от близалката дето я натвориха като обединиха КейбълТел и Евроком.

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Съвет от мен ,след проблемите създадени от бтк преди две години ,с тракерите ,НЕ се връзвай към тях (бтк адсл)
                      Бг мрежа също са отвратителни(бях на тях)
                      Сега съм с оптик ком и се родих последните две години с тях .

sigpic
                      Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                        за сега се спирам на това, и благодаря за съвета за Blizoo че се бях ориентирал към тях
                        Lexus Is200
                        Honda CBR 600 F4i

Comment

и аз не съм чул някой да е доволен от Близу...

а варианта да си на Булсатком? за цифровата им се подписвам, че е най-добрата... интернет не съм ползвал от тях.
                          Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Булсат и Интернет... как ще го докарат, по сателита ли?
                            (Те по сателит даунлоуд могат... ама ъплоуда?)
                            За ТВ не споря, но ако опъват лан кабели за нета става безмислено, оптиката е на друго ниво просто.

Comment

Първоначално публикувано от J_I_V_K_O Покажи съобщение
                              за сега се спирам на това, и благодаря за съвета за Blizoo че се бях ориентирал към тях
                              Аз съм на близуто, преди бях на кейбълтел, същото преди да се обединят общо от около 7-8 години и съм много доволен.Брато също е на тях, майка ми и др.Ползвам цифрова, НВО, синемакс и т.н., интеренет, проблеми нямам, дребни неуредици разни, които според са нормални.
                              Плащам около 45 лева май за всичко сега,
                              Last edited by fred; d.m.y г., 20:38.
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

Working...
                              X