Известие

Collapse
No announcement yet.

Относно качването на картинки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Относно качването на картинки

Ами - предлагам който иска да качва тук

http://up.drun.net/

Сайтчето съм го правил аз - ако някой има идеи - да казва. Иначе като се качи снимката веднъж, генерира код за форуми който може да се използва. Отделно дава възможности за манипулации по снимката, и ако не ви хареса, да я изтриете. Абе, разгледайте го
    Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

не е зле

ма що требе да знам ингилизки за да го ползвам? 21 век сме

няма предвидена търсачка и галерии (или за не видях?)

======
    иначе за галерия според мен най-добрият варинат е копърмайн, който като плюс може да се бридж-не с пхпбб-то
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

ето ви още едно място където да си правите галерии
      http://www.makeyour.net/

Comment

На английски е защото се ползва не само от българи. Търсачка няма нарочно. По какво ще търсиш, по име на картинка ли. Идеята е да се качи и след това даваш линк-а където искаш.

Comment

gd ли ползваш?
          Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Сигурно е идеално но при мене не работи, каЗва все , Unknown image format, allowed are jpeg, gif, png

Comment

Първоначално публикувано от wasp
              На английски е защото се ползва не само от българи. Търсачка няма нарочно. По какво ще търсиш, по име на картинка ли. Идеята е да се качи и след това даваш линк-а където искаш.

ми то може да се напрви да се сменят езиците според като ти е кеф

а ако забравя урл-то на файла и като няма търсачка кво? качвам пак?

не че разбирай погрешно - готино е но не е усер френдли
              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                Първоначално публикувано от wasp

ми то може да се напрви да се сменят езиците според като ти е кеф

а ако забравя урл-то на файла и като няма търсачка кво? качвам пак?

не че разбирай погрешно - готино е но не е усер френдли
                http://up.drun.net/last.php

целта му не е да е галерия / усер фриендли / а да свърши работа най-вече във форуми. Като не те кефи - не го ползваш. На който му е полезно - да го ползва. Не го натрапвам. Относно какво може да се направи с езиците - ами знам, сигурно съм направил 10 многоезични сайта и знам. Малко или много тва ми е работата Сега остава и на прост сайт за качване на картинки да сложа и езици

Comment

Първоначално публикувано от 156 m-jet
                  Сигурно е идеално но при мене не работи, каЗва все , Unknown image format, allowed are jpeg, gif, png
                  Еми да, ако записваш "jpeg" през paint-a на windows, ще те светна че това случайно е BMP с грозно разширение. Наистина си приема тези 3 формата, качвал съм доста вече.

И да, ползвам GD библиотеката, но през собствено класче за манипулации.

Comment

А що го пишат тогава jpeg
                    Не раЗбирам Затова питам

Comment

Първоначално публикувано от 156 m-jet
                      А що го пишат тогава jpeg
                      Не раЗбирам Затова питам
                      Не знам ... но определено не е jpeg. Жената също имаше големи ядове с paint-овския "JPEG" и я светнах да си прави шотовете през XnView и вече няма проблеми

Comment

Working...
                      X