Известие

Collapse
No announcement yet.

Пътуване до Германия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пътуване до Германия

Здравейте
    следващия месец трябва да отида на една конференция в Аахен (това е на бекгийската граница). Реших да го направя с алфата - 156 2.0 ТС '97. Понеже не съм пътувал из европа с кола, ще съм ви благодарен за всеки съвет както по подготовката, така и за самото пътуване.
    156 2.0 TS

Ами караи кротко в Сърбия, има много радари, особено вечер, и глобите са големи там, През Унгария няма да имаш проблеми, като изключим трудности с ориентирането, щото се кара в началото по едни междуселски пътища, хубаво е да имаш карта, след това в Австрия няма никакви ядове, както и в Германия. Успех
    sigpic
    === 75 1.8 T '86 ===
    === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

http://audibg.com/NEW/index.php?showtopic=12034
      147 1.6 TS

Comment

Re: Пътуване до Германия

Първоначално публикувано от Boyan
        Здравейте
        следващия месец трябва да отида на една конференция в Аахен (това е на бекгийската граница). Реших да го направя с алфата - 156 2.0 ТС '97. Понеже не съм пътувал из европа с кола, ще съм ви благодарен за всеки съвет както по подготовката, така и за самото пътуване.
        Ами колега първо бих те посъветвал да минеш преЗ сервиЗ и да прегледаш колата от до, че нещо стане ли и в Гемания например, ше получиш гърч като ти кажат цената на ремонта. Само За сведение един час труд в сервиЗ на АЛФА е 95 еуро

Иначе те съветвам да минеш по тоя маршрут
        Калотина / Ниш / Београд / Суботица / Кечкемет / Сегед /Будапеща / Виена / Линц / Пасау тук внимаваи, че като ти видат немците номерата и е голям шанса да те спрат. Това не е гранична ,а Криминална полиция и веднага роват За цигари алкохол и пиратски неща, както тебе така и колата.Така, че по добре гледай да не носиш нищо..../ Регенсбург / Нюрнберг / Хаилброн / Манхаим / Франкфурт /Колн и Аахен

Това не е най краткия път но е най спокойния и бърЗия.
        В Сърбия спаЗваи ограниченията....но дори и да караш малко по бърЗо с 20 еуро се оправяш
        В Унгария се кара на светлини и се спаЗват строго ограниченията, че там подкупи не вЗимат
        В Аустрия е спокойно
        В Германия можеш и с 250 да караш по аутобана , тук ограничениа няма.......но където има Знак За ограничение се спаЗва стриктно Ако покрай тебе минават скъпи коли , дори на ограниченията бърЗо, ти не се подлъгвай, те са немци.......

Приятно пътуване

И в Аахен отиди в Гинес в стария град , а пък до него е веселата уличка

Comment

Много много благодаря
          156 2.0 TS

Comment

..и по възможност през Сърбия минавай по-бързо
            Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
            ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
            ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

аз лично бих те посъветвал (аз така го правя)
              излизаш на "Връшка Чука" или "Брегово" става в пъти по-бързо
              отколкото на "Калотина" и до Ягодина са ти 70км има няма
              след това магистралата и до БеоГрад 180 км никакви ядове
              само към населените места спазвай скоростта
              иначе както е написал колегата M-Jet за останалата част от маршрута
              , но можеш да минеш и през ЗалцБург и да излезеш от Розенхайм до Мюнхен - нагоре вече е елементарно ... смисъл да влезеш оттам и после да излезеш през Пасау - откъдето определено е по-бързо обаче пък и ще разгледаш други места от Остеррайха и Швабия ...
              успех и ... колана през рамото задължително ...

А и най-важното .. видиш ли кола пред теб със светлини на задното стъкло които изписват "STOP POLIZEI" - спираш ...
              Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
              Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Да попитам и аз.
                Някой да знае мога ли да замина за Германия с цел работа,след като имам изтеглен потребителски кредит.?
                Преди май имаше някакви спънки.
                ALFA ROMEO 159 2,4 JTD 210 PSsigpic

Comment

Ами като нищо можеш да фъснеш и после да му мислят поръчителите ти. Няма да те споменават с добро може да си сигурен Ествствено ако си имате някакви договорки и те ти вярвят варианти винаги има.
                  The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Далеч съм от подобни мисли.Незнам дали няма да имам спънки на границата.Заемът ми е без порачители(8000лв)

Comment

Първоначално публикувано от plamen76 Покажи съобщение
                      Далеч съм от подобни мисли.Незнам дали няма да имам спънки на границата.Заемът ми е без порачители(8000лв)
                      Е за чий ще минаваш през сърбия?
                      От горе граница няма
                      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                        Е за чий ще минаваш през сърбия?
                        От горе граница няма
                        Ще пътувам с автобус и изобщо не знам от къде ще мина,но ми искат задграничен паспорт

Comment

Първоначално публикувано от plamen76 Покажи съобщение
                          Ще пътувам с автобус и изобщо не знам от къде ще мина,но ми искат задграничен паспорт
                          ...е па щом ти искат задграничен....през сръбско ще минеш...и защо питаш, като ще те возят, а ти май искаш да извозиш някой)
                          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                            ...е па щом ти искат задграничен....през сръбско ще минеш...и защо питаш, като ще те возят, а ти май искаш да извозиш някой)
                            Не бе колега-въпроса ми е много прост-дали има проблем да излезеш зад граница при положение че си теглил кредит

Comment

Доста несериозно ми се струва това.
                              По-скоро към държавата ако имаш някакви плащания биха те спрели, ама потребителски кредит от банка...
                              Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC
                              Ex Fiat 126p
                              Ex Fiat Вravo 1.6
                              Alfa Romeo 147 1.6

Comment

Working...
                              X