If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колега, на ъгъла на бул."И.Е.Гешов" и ул."Незнайният войн" (срещу автосервиза) се намира автокъща 'Сердика' - там преди около месец-два имаше 2бр. 'Crosswagon', светло зелен и черен, внос от Франция.... но не знам дали стоят още и какво е състоянието им, цената им и т.н.
Няма ги в интернет, но може да се обадиш по телефона и да попиташ дали случайно още ги имат
Колега, на ъгъла на бул."И.Е.Гешов" и ул."Незнайният войн" (срещу автосервиза) се намира автокъща 'Сердика' - там преди около месец-два имаше 2бр. 'Crosswagon', светло зелен и черен, внос от Франция.... но не знам дали стоят още и какво е състоянието им, цената им и т.н.
Няма ги в интернет, но може да се обадиш по телефона и да попиташ дали случайно още ги имат
Благодаря, точно такава информация се надявах да получа
Преди 3мин. минах пред автокъщата и не ги видях 'Crosswagon'-ните, наредили са някакви 'VAG'-ове отпред - не бързай да ходиш, първо се обади по телефона
Тъмно зеления който клони и към кафяво вагон го купи един приател.Имаше какво да се желае по него .Но изпълнението му беше доста добро.Наля парички в него и сега го продава.Не че му има нещо просто често си сменя колите.Но вчера ми каза че вече го е продал.Мога да предложа едно комби на един приятел 2006 г .Ако имаш интерес ми писши.
CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500
Prodavam li4nata si kola, kupena 2006 - po4ti na 40 000km, dizel, 4erna, kojen salon + drugi ekstri v otli4no systoqnie. Ako se interesuvate pi6ete na ....................
-----------------------------------В този форум пишем на кирилица.
Ако искате да продадете колата си - има раздел продава. Има си и изисквания за обявите.
pr_00f
Comment