Известие

Collapse
No announcement yet.

Качеството на BMW

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Качеството на BMW

В една тема обещах да потърся статия за качеството на немските коли и ми се искаше да е за бмв, но статията се оказа за мерцедес.Тъй като станахме обект на подигравки заради незнайно каква алфа(подръжка и години) аз открих две статии за нови и подържани коли.Благодарности на един колега, който го помолих да направи снимките по-големи, за да могат да се четат.
    Ето и статиите:
    http://htftp.domainbg.com/turtey/misc/IMG_0599.jpg

http://htftp.domainbg.com/turtey/misc/IMG_0600.jpg

http://htftp.domainbg.com/turtey/misc/IMG_0601.jpg

П.П. Ако някой ми каже , колко конски сили е бмв-то от третата статия, има бира от мен
    АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
    http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

3 магарешки А тия които се ебават с теб за алфите сигурно карат Е 30-ки, Джета 2 или Ауди 80 и просто злобеят.
    Giulietta 1,6 JTDm 2013
    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Евала колега , много добра тема . Трябва да я покажа не едно приятелче (полицай) с който най-редовно се заяждам и често го искарвам извън нерви (той кара е36 316) и за него само БМВ е колата и нищо друго . Когали ще си отнеса палката

Comment

Aбе не че нещо...
        Ама подобни "маТрялчитъ" дето се пишат по снимка....
        А па на тези и снимки няма даже , хептен няма ич няма за какво да се ФанИ чиляк. БАрим един фотушоп да бяха турнали, па ад видим и ние чупено БМВ.
        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

а защо въобще се занимавате с такива глупости още.......

ми хората са фенове на бмв, вие кво очаквате, да ходят да разправят колко са хубави алфите ли ?

или те са по-малко фенове на бмв, отколкото ние на алфа ?

нека се върнем на земята и да бъдем по-широкоскроени и неебателни
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

темата е ужасно интригантска и смисъл да си приказваме коя колко се чупи или струва няма
            33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от hunter1989 Покажи съобщение
              Евала колега , много добра тема . Трябва да я покажа не едно приятелче (полицай) с който най-редовно се заяждам и често го искарвам извън нерви (той кара е36 316) и за него само БМВ е колата и нищо друго . Когали ще си отнеса палката
              Е точно с това 316 ли се фука и заради него ли смята, че BMW са велики
              По-куца кола и по-харчеща за възможностите си от Е36 316 няма
              Виж, ако си говорим за 6-та, 7-ма или 8-ма серия, там нещата са съвсем други
              Последните години BMW дръпнаха доста технологично и със сигурност правят по-качествени коли от Алфа, колкото и да не Ви се иска да го повярвате
              sigpic

Comment

На този етап няма място за сравнение м/у Алфа и БМВ
                Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Ако си измислим условно един коефициент
                  РРР (разочароващи разходи по ремонти) и той е равен на стойността на ремонтите делено на цената на автомобила втора ръка, ще установите, че при Алфа РРР е много по-голям отколкото при конкурентни марки! Човек, който е платил повече пари за колата си като я е купувал, по правило ще мрънка по-малко като му връчат сметката в сервиза. Отделно и при Алфите има доста дразнещи конструкторски решения и недомислици, но това не са коли при които е гонена само практичност. .
                  sigpic
                  156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                  "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Колеги, нека не създаваме изкуствен конфликт между феновете на двете марки. Крайно ненужно е.
                    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                    Roosevelt

Comment

Това е някъв жълт весник и журналистчето си е измислило статиите 100%. Поне различни снимки да бяха турили. Щял да се задуши......
                      Всички марки се чупят и колкото по нова и сложна е една кола толкова по зле. А вчера видях ръждясал калник на КИА Сиид на няма и две години, смятайте какви щайги се продават в българия.

Comment

Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
                        А вчера видях ръждясал калник на КИА Сиид на няма и две години, смятайте какви щайги се продават в българия.
                        Може да е била удряна...
                        Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                          Колеги, нека не създаваме изкуствен конфликт между феновете на двете марки. Крайно ненужно е.
                          Нямам такова намерение.Искам да покажа , че и за тяхната марка има интересни статии.

Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
                          Това е някъв жълт весник и журналистчето си е измислило статиите 100%. Поне различни снимки да бяха турили. Щял да се задуши......
                          Нищо подобно.Вестника е Автомобилен матазин беда.Мислиш ли , че Аутобилд ще напишат такива гафове?Немец ще постъпили така с колата си?
                          АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
                          http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

Бе то хубаво му отказало всичко на това бмв с министъра ама те са фрашкани с комуникации радиостанции и телефони мислите ли че ще стои и 1 минута в Бмв-то тоя министър ако стане тва..хаха тея статии някой си ги е измислил яката.
                            AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
                            Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
                            AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro

Comment

Първоначално публикувано от renyx Покажи съобщение
                              В една тема обещах да потърся статия за качеството на немските коли и ми се искаше да е за бмв, но статията се оказа за мерцедес.Тъй като станахме обект на подигравки заради незнайно каква алфа(подръжка и години) аз открих две статии за нови и подържани коли.Благодарности на един колега, който го помолих да направи снимките по-големи, за да могат да се четат.
                              Ето и статиите:
                              http://htftp.domainbg.com/turtey/misc/IMG_0599.jpg

http://htftp.domainbg.com/turtey/misc/IMG_0600.jpg

http://htftp.domainbg.com/turtey/misc/IMG_0601.jpg

П.П. Ако някой ми каже , колко конски сили е бмв-то от третата статия, има бира от мен
                              Ако това са всички статии с оплакванията за БМВ които си намерил, другата ми кола ще е БМВ
                              Интересно ми е ако потърсиш статии за Алфа Ромео, колко ще намериш, и какви оплаквания ще има ?

п.с. То всъщност на човек му стига да чете тук у форума, статии не му трябват
                              Last edited by Доко; d.m.y г., 20:35.

Comment

Working...
                              X