If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колега казваш да си вземе ефтини части, е дано ти така да не процедираш с италиянката...Това са едни от най-добрите цени по тукашните магазини, и това са с отстъпки от 15-20% като за познат човек му уредихме. Частите са на Закс всичко. Мисля никой не прави компромис с части!
Нещо не мога да разбера смисъла на темата.
Та то няма коли, които не се чупят, ако ще и Мерцедес да е пак се чупи....
Как бе, ти си се объркал нещо! Не знаеш ли, че от немското по-убаво нема, италианците правят само спагети, а французите - свирки Мани ги тея италиански и френски чикии, немското никога не се разваля
Как бе, ти си се объркал нещо! Не знаеш ли, че от немското по-убаво нема, италианците правят само спагети, а французите - свирки Мани ги тея италиански и френски чикии, немското никога не се разваля
Не мога да ти разбера изказването.Усещам някаква ирония. Пак казвам, ако не си ме разбрал хубаво.НЯМА КОЛА, КОЯТО НЕ СЕ ЧУПИ. Независимо дали е италянска, френска, немска, индийска или китайска. Всичко е въпрос на каране и поддръжка.От 5 години имам 33-ка(която по статистики е най-чупливата кола създадена някога) със 100хил км. навъртяни от мен и смело мога да твърдя, че излезна много по-читава от разни голфове, опели и хонди на проиятели. Дано ме разбереш какво имам в предвид.
BMW -то e пo качествена кола, това се определя и от цената която държи при по старите модели....
Според мен Алфата го превъзхожда по красота(дизайн)...при еднаква мощтност на мотора е доста по пъргава и икономична, което е от значение ...
Това са две от любимите автомобилни марки....но предпочитам по палавите....))
Не мога да ти разбера изказването.Усещам някаква ирония. Пак казвам, ако не си ме разбрал хубаво.НЯМА КОЛА, КОЯТО НЕ СЕ ЧУПИ. Независимо дали е италянска, френска, немска, индийска или китайска. Всичко е въпрос на каране и поддръжка.От 5 години имам 33-ка(която по статистики е най-чупливата кола създадена някога) със 100хил км. навъртяни от мен и смело мога да твърдя, че излезна много по-читава от разни голфове, опели и хонди на проиятели. Дано ме разбереш какво имам в предвид.
а бе те колите са си здрави просто ние в България сме хора от третия свят.То една кола се кара 5/6 години и се сменя ния тука ги зимаме на по 10 години и се правиме на големи разбирачи коя е здрава коя не
Не че нещо ама отстрани изглежда доста смешно...алфа не е най-добрата кола, Аз лично съм голям фен ама има къде къде по-добри коли И не са всички италиански!
B&B Racing | bb-racingteam.com Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Не че нещо ама отстрани изглежда доста смешно...алфа не е най-добрата кола, Аз лично съм голям фен ама има къде къде по-добри коли И не са всички италиански!
Напълно си прав - има!
Чакай да помисляяяяяяя ...... ми да - новата, служебната, на комшията, на борчето джипа, на бензесмена лимузината - всичките са по-добри, спор няма!
Alfa Romeo 147 JTD 115hp+
Fiat Croma 2.4 Mjet 200hp
Какво значи най-добрата кола...!?
Най-добрата кола е тази, която ти харесва дизайн, възможности, и е на цена която можеш да си позволиш.
Най-качествена кола...хм може би нова кола!
Изказах факт, който е мн простичък. Аверчето ми караше пежо рали 118кс, скъсваше съпунерката и не му падан съединителя за близо две годинки. Бмв за 3 месеца от здрав съединител проверяван преди покупка падна. Кракът му е все така тежък! Няма да коментирам!
Чакай да помисляяяяяяя ...... ми да - новата, служебната, на комшията, на борчето джипа, на бензесмена лимузината - всичките са по-добри, спор няма!
Хахаха, това е психологията на българина колега - чуждото е по-хубаво
Не съм имал никога БМВ и нямам лични впечатления за поддръжката, но имам много "опит" във возенето. А "най-близки" са впечатленията от Х5-ата на кума ми. Мога да пиша много за цени и качество на този модел на БМВ, но мисля, че няма да е коректно, защото не е моя. Моето мнение е, че най-добрата кола за един човек е тази която го кефи най-много и му върши работа за това, за което си я купил. Аз например се кефя на моята 145-а, защото е с яка визия, върши ми работа да ме вози, където искам, доставя ми удоволствие при шофирането и за мен това е най-добрата кола, ако ще да ми вадят 5000 причини че БМВ, Мерцедес, Фолксваген или незнам си кой още, че били на челни места в някакви класации и незнам си какво и незнам си що... Просто мен ме кефи тази кола и затова за мен е най-добрата. По тази причина разбирам другите, че ги кефи друга марка. Хората са различни и е нормално да им харесват различни неща. Това е като с мадамите - един го кефи руса, друг чернокоса и т.н....
А това, че някой се опитва да се заяжда - в такива случаи се сещам за стария виц за крокодила и хипопотама и завършващата фраза "плувай бе, лайно!"
И преди да ми обясни някой, колко съм заблуден да кажа, че това ми мнение е от доста отдавна и нямам нищо лично към никого
Ама и на много по високи цени все пак, ясно, че алфата не е най добрата кола, но БМВ на цени на две алфи 159, пък според мен не си заслужава, даже да ги имаш.Па дали е по добро за тая цена е също мноого относително
Иначе всичко е суета, та все тая в крайна сметка
Comment