Известие

Collapse
No announcement yet.

Колеги, моля ви не правете това

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колеги, моля ви не правете това

Много е болно, когато видя неприятна ситуация с някой колега, изповядващ същата "вяра" - alfa romeo. Тръгваш сутрин за работа и изведнъж се оказва, че пътя (тротоара) по който всеки ден минаваш е запушен от някакъв автомобил, защото собственика му е сметнал, че може да паркира където иска "безценното" си возило, като по този начин нарушава правата на множество хора. Хайде аз не съм пряко потърпевш, защото съм с кола и не минавам оттам пеша до спирката, но за голяма част от хората в блока си беше доста неприятно сутринта да се чудят откъде да минат.

Last edited by AlfaMan; d.m.y г., 21:53.
    Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
    Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
    Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
    Alfa Romeo 156, 2.0TS

Бутилката с бира на таблото май говори достатъчно защо е паркирал така...
    Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

Ами ако му цепнеш гумите, бързо ще се научи, щом на тия години няма пипе
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Е недеите така, може да е имало основателна причина. Зимата един пич ми спира няколко днеа подред на изчистеното място пред нас. Изтърпях го веднъж, оставих му на втория ден бележка да се измести, и на третия ден просто му окапах колата със сняг. Трябваха му 3 часа да се измъкне, аз го гледах от балкона и си пиех чая и след това не е имало инцидент. Но да одираш, да чупиш или пукаш е гадно...не го одобрявам.
        sigpic
        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Може би е някой младок с някой комшийка от блока, та докато са си пили биричката мацката да е решила да го приюти за вечерта. В такива моменти кой ти мисли... Виж ако му стане навик това вече е друго нещо, но всеки има право на грешки един/два пъти.
          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Изобщо не е младок... Иначе 155цата я виждам всеки ден и се чува от километри, така бучи и дрънчи...с як мунинг е...
            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
            by RUBIG service

Comment

Ем значи спокойно можеш да му вземеш игличките от гумите, на един познат така му се случи (сестра му беше запушила цяла уличка,хаха).
              Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
              Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
              Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Трябва да видите, как се кара този автомобил, колеги...
                145 QV ex.
                146 Boxer TOTAL ex.
                147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                  Ами ако му цепнеш гумите, бързо ще се научи, щом на тия години няма пипе
                  Не трябва с лошо, аз съм против тези неща, да може да му напишеш нещо и да му оставиш на чистачките, но толкова. Не можем да научим и образоваме хората според нашите виждания и стандарти.

Саморазправата води в повечето случей до по-лошо. В България все пак се опитва да е нормална държава, нека и ние помогнем.
                  sigpic
                  ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                  0889 636 093

Comment

В нормалните държави се обаждаш на полицията и те се оправят. Но тука полицията най- много да ти се изсмее, като им се обадиш и затова всеки предпочита сам да раздаде справедливост.
                    Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от raiders Покажи съобщение
                      Не трябва с лошо, аз съм против тези неща, да може да му напишеш нещо и да му оставиш на чистачките, но толкова. Не можем да научим и образоваме хората според нашите виждания и стандарти.

Саморазправата води в повечето случей до по-лошо. В България все пак се опитва да е нормална държава, нека и ние помогнем.
                      Е това си беше крайна мярка де, прав си принципно, но ако втори път му се случи може и пък и с ножа
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

Много грубо това с ножа .
                        И все пак има значение как ще я дупнеш гумата - дали ще става да се сложи лепенка или не .
                        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                          В нормалните държави се обаждаш на полицията и те се оправят. Но тука полицията най- много да ти се изсмее, като им се обадиш и затова всеки предпочита сам да раздаде справедливост.
                          Тук ,за да викнеш паяка в такава ситуация ,трябва да си платиш като поп 15 лв. Изпадал съм в такова положение ,когато пред гаража ми беш паркирал един тъпанар

sigpic
                          Alfa Romeo 159 EX

Comment

Аз бая си мислех да преместя другата алфа и да го затапя, ама щях да стана и аз като него и да препреча пътя. Изглежада е дошъл по-късно през ноща, защото аз обикновено си лягам към 12-1 и не съм чул рев на кола. Все пак блока ни е много малък с един вход и малък паркинг отпред и се чува всеки, който влиза
                            Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
                            Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
                            Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
                            Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Working...
                            X