Известие

Collapse
No announcement yet.

Кожена маска за предна броня и капак

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кожена маска за предна броня и капак

Какво мислите за тия кожени маски дето ги слагат на предницата на колата. Аз съм се зарибил да си взема http://www.autoanything.com/car-bras...0A2622761.aspx

Единственото, което ме спира е, че колата седи на улицата по принцип и някой да не реши, че много му трябва тази маска.

Понеже от щатите не доставят до БГ, а и да доставят, цената на доставката е колкото цената на самата маска- някой чувал ли е да се продават тука или някъде по европа. Специално за Лексус намирам само по американските сайтове.
    Lexus IS200

Ето тук преди време се коментираше този тип маска. Но, май никой не си е сложил сутиен (car bra) на Алфата все още !

http://clubalfaromeo.com/forum/showt...hlight=car+bra

Пък и е грозно отвсякъде!
    Last edited by bager; d.m.y г., 12:02.
    ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
    ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
    ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
    ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Е така, като я гледам нещо не ми харесва, а иначе може и да върши работа, мяза вярно на старите руски, ама е малко по изпипана
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

За нищо на света не бих сложил това на колата си, отврат...
        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

От всички видове оптичен тунинг само тази селяния не мога да разбера за какво служи
          sigpic
          Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
          BMW E30
          BMW E36

Comment

Това няма нищо общо с тунинг,да не говорим пък за оптичен.Същите се слагат и на камиони,в държави където температурите са под нулата,в по-голямата част от годината.Целта на "сутиена" включва точно две неща;затруднява студения въздух допълнително да истудява ламарините на колата,респективно радиатора.И другата незаменима цел е че зимата след опесъчаването на улиците колите страдат от камъчетата които хвърлят колите пред нас.Това накратко А това че в България всеки "тунинг маниак" се чуди с какво да си накичи возилото,не означава че всичко непознато което виждате е поредната безмислица на българската инженерна "тунинг" гавра.

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Леле това е отвращение голямо!
              sigpic
              Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

да, правилно отбеляза колегата, че основната функция е да пази от увеличеното количество пясък и дребни камъчета на пътя през и след зимния сезон...
                обаче аз съм чел по-скоро отрицателни отзиви за тези маски - повечето хора, които са ползвали казват, че поради неперфектното пасване върху колата, маската събира и задържа вода/лед и даже в някои случаи след края на сезона и махането на маската се оказвало, че боята е прецакана под нея точно от тази вода/лед... което обезмисля основната и функция да пази боята,
                иначе ако "работеше" бих преглътнал грозния външен вид ако това ще ми спести пребоядисване на два детайла след сезона ама явно ползата е спорна, даже по-скоро я няма...

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                  Ето тук преди време се коментираше този тип маска. Но, май никой не си е сложил сутиен (car bra) на Алфата все още !

http://clubalfaromeo.com/forum/showt...hlight=car+bra

Пък и е грозно отвсякъде!
                  Това, което си постнал тука няма съмнение, че е изключително грозно. Но аз съм виждал по улиците доста добре изработени и изглеждащи маски. И на мен това ми е основната идея- да пази от камъчета и жмел зимата. Американците май ги използват доста.
                  Lexus IS200

Comment

и понеже няма да се лепи тази маска се сгърчва от топлината отваря фуги и колата доволно гние под нея а представете си зимата като влезе яко сол и луга и се задържи там до пролетта това са хамерикански измислици като щита против мухи дето го слагат на пикапи, камиони и други
                    Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Това е най грозното нещо което мога да срещтна по пътищата.Всеки ден виждам такива изпълнения и всичките са все от Роми , та ако някой си търси да отиде да близката Ромска махала и да поразпита , със сигурност за ден два ще се снабди с такава гадост.
                      Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

От това нещо никакъв смисъл не виждам. Едно време баща ми слагаше нещо подобно на москвича, но то беше отпред на радиатора. А тука като гледам седи само около бронята и капака. Единствения ефект от тона наистина ще е малко по-бързото развитие на ръждица. И доста упражнения ако трябва да си сипеш течност за чистачки например.
                        Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                        Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

По-добре се въздържай от това бая коли съм виждал с такова до сега само на едно БМВ E36 му седеше горе долу добре и пак без него беше по добре за тия 80-90 долара ще имаш възможността като се надере прекалено много капака да си го пребоядисаш
                          Алфа Ромео 145 1.4ТС

Comment

Working...
                          X