Първоначално публикувано от pinkmousy
Покажи съобщение
Оръжие от колата не размахвам! На бой не скачам никога освен да се защитя от някой който ми налита! Да разправям се ако някой ми се прави на интересен, но само толкова. Ключове обаче изхвърлям!!! Все пак всичко си има граници. Най-добре е да запазиш скопойствие и да не оставяш да те нервират. Дори и да ти кипне по-добре си го задръж докато си зад волана защото изпуснеш ли емоцията може да стане неконтролируемо положението!
Самоконтрол и това е! Не е необходимо да си отмъщавате когато сте на пътя! Това, че някой ви е засякъл не означава, че задължително трябва да му го върнете. Селяни на пътя които се мислят за богове има много. Не слизайте на тяхното ниво! Не си рискувайте живота! Не рискувайте живота на околните! Не рискувайте колата си! Не рискувайте разправии с трети лица! И всичкото това заради един импулс! Бъдете разумни и балансирани шофьори във всяко едно отношение! Всичко си има граници. Съгласен съм. Но ако толкова много искате да направите нещо то нека бъде разумно и нека бъде по начин, по който вие да контролирате положението, а не на принципа "с твоите камъни по твоята глава"!
Comment