Известие

Collapse
No announcement yet.

За разбиращите от GSM-и

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• За разбиращите от GSM-и

Така..случая е следния: Вчера си взех самсунг монте...всичко ок до днес Телефонът се изключи сам...включих го и въведах пин кога...зареди и след половин минута отново се рестартира...и така 2-3 пъту.. Извадих батерията и сим картата, сложих ги пак и опитах да го включа но нищо не стана (появи се само някаква икона на телефон и стрелка върху него...шах и мат) Предполагам че софтуера се е бъгнал нещо и тъй като не ми се занимава да го пращам до сервиза, възможно ли е да направя нещо по въпроса сам?

Не се мъчи. Заведи го на доктор.
    Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
    Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщение
      Не се мъчи. Заведи го на доктор.
      На там отиват нещата, но реших да питам разбиращите.....

Comment

телефона нали е в гаранция ?
        В магазина от където си го взел и да се оправят те ...
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Ако си го взел вчера, отиваш понеделник и им казваш да го вземат този и да ти дадат нов. Не може да си купиш гсм и на другия ден да им го оставиш в сервиза
          Ако не искат да ти дадат нов, им казваш да си вземат този и да ти върнат парите. Накрая ги плашиш с комисията за защита на потребителя.
          Аз като си взимах моя последен гсм се получи, че на другия ден му видях дефект. Отидох в магазина, казаха ми да им го оставя и да го носят на сервиз. Естествено им казах, че това няма как да стане и да си изберат един от следните 2 варианта - да ми дадат нов или да ми върнат парите. Тръгнаха ми дават нов, но той беше по-различен и аз им казах да ми върнат парите, така и направиха. Отидох в следващия магазин и си взех същия модел.

Успех!

Comment

Първоначално публикувано от newuser Покажи съобщение
            ........ възможно ли е да направя нещо по въпроса сам?
            Ако искаш да си загубиш гаранцията и да плюеш на парите, които си дал дейсвтай.... Много неща могат да се направят, но е безмислено. Ползвай си гаранцията или послушай soldier-a и да ти е мирна главата!
            The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Ще го връщам то е ясно вече мислех да си го спестя тоя момент с пращането и чакането...купих от от сф и за това е малко по-трудно.. Но така е като не се пазари от големите вериги магазини....

Comment

Така....мислех че е станало нещо със софтуера на тела ...обаче ми казаха от един сервиз в който ходих, че едва ли не е фабричен дефект...когато се разглоби телефона работи идеално, но като се сложат панелите и се завият болтчетата нещо се притиска и скоро пак спира да работи...по-голяма простотия не бях срещал....за първи път купувам самсунг (най-вече заради ниската цена) но няма да го повторя тоя номер.....

Comment

Ето ти кода за систем рестор на телефона ...Дано ти помогнат .
                  Принципно с нокиа съм доста на ти и знам бая от системните кодове ,за самсунга само това знам
                  #330*0000#

Кодове за нокиа ,ако някой иска ще постна тук

*#2820# -Проверява версията на блутута
                  *#7780# -Непълен ресет на телефона
                  *#7370# -Пълен Ресет на телефона(Заводски настройки)
                  *7370925538 -Изчиства бележки
                  *#92702689# -Влиза в скрито меню на нокиa и лайф таймер
                  Имам още около 10 кода ,но не знам къде ми е листа ,само тия знам на изуст .
                  П.П. Всички БЕЗ последния код са САМО за симбиан нокии
                  Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 21:21.

sigpic
                  Alfa Romeo 159 EX

Comment

Мерси колега, аз обаче го пратих в сервиз...оказа се че не могат и там да го оправят...някъв бъг незнаен и от тоя телефон нищо не става...разбрах че се случвало често при самсунг монте (говорим за чисто нови телефони)...ако някой мисли да си взема такъв да се пренасочи към друга марка

Comment

Working...
                    X