Аз мисля,че ще глобяват за изтекли стикери както каза Ники.Мое мнение е,че при много изтекли после докато гледат по снимката кой е изтинския е много играчка и така се улесняват.Стикера отзад няма да си махам.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ще трябва ли да махаме форумните лепенки?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеАз мисля,че ще глобяват за изтекли стикери както каза Ники.Мое мнение е,че при много изтекли после докато гледат по снимката кой е изтинския е много играчка и така се улесняват.Стикера отзад няма да си махам.
Софтуерът за системата за административно-наказателна дейност (АНД) е готов, а проектът, по който трябва да се осигури хардуерната база и нейното внедряване предстои да бъде разгледан от тристранната междуведомствена работна група между МВР, КФН и Гаранцоинния фонд.
Предвижда се камери с OCR софтуер да разчитат регистрационните номера и за всеки номер да се прави моментална проверка за редовна ГО в базата данни на гаранционния фонд, която ще бъде вградена в АНД системата. За всяко засечено МПС в нарушение ще може автоматично да се генерира административно-наказателен документ със снимка и да се изпрати с обратна разписка на собственика на автомобила. Мобилни камери пък ще предупреждават пътните полицаи за приближаващо МПС без гражданска и по този начин те ще могат да го спират, обясни Антонов.
Чрез новата система ще може да се въведе бонус/малус, да се реши проблема с преписките, които непрекъснато пътуват между областните дирекции и броят им не пада под 94 хил, както и без забавяне да се санкционират всички нарушения, които регистрират камерите. Това означава, че капацитетът ще се увеличи, позволявайки да се съставят актове и за превишения на скоростта от над 10 км/ч. Самите пътни полицаи също ще бъдат контролирани дали проверяват за редовна ГО, посредством системата."Volvo S80 D5 awd 2010г.
Comment
-
Е да,но в София сигурно 99% от камерите са за следене на движението(червено,отнемане на предимство и тем подобни).Несъм много запознат,моето менение е такова.Често карам по София и знам горе долу за какво иде реч.А и темата беше за съвсем друго нещо,но не е лошо и че се пояснява за какво ще се пишат повече актове.Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеЕ да,но в София сигурно 99% от камерите са за следене на движението(червено,отнемане на предимство и тем подобни).Несъм много запознат,моето менение е такова.Често карам по София и знам горе долу за какво иде реч.А и темата беше за съвсем друго нещо,но не е лошо и че се пояснява за какво ще се пишат повече актове.
Освен ако катаджията е противник на Алфа Ромео , не би трябвало да направи проблем за стикераAlfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
Да го затормози софтуера бе,аз само плащам а те кво ми дадав-един по-дебел отзад-по тия улици вече не може да се кара,мен ме е страх да мина по някоя непозната квартална-може да си остана там,в Европа изискват с право,а тука само да си пълнят липсите по джобчетатаAlfa 155 1.7,1.8 ex
Alfa 166 2.4 3 ex
155 1.8 MY 95 sport
Comment
-
Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщениеДа го затормози софтуера бе,аз само плащам а те кво ми дадав-един по-дебел отзад-по тия улици вече не може да се кара,мен ме е страх да мина по някоя непозната квартална-може да си остана там,в Европа изискват с право,а тука само да си пълнят липсите по джобчетатаЛошото е , че те вече са напълнили липсите по джобчетата и се чудят какво да правят новите постъпления - я да си направят свое копие на пентагона , белия дом ...
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
Ама вие май не обръщате внимание на точно това изречение :
"Предвижда се камери с OCR софтуер да разчитат регистрационните номера и за всеки номер да се прави моментална проверка за редовна ГО в базата данни на гаранционния фонд"
Какво общо имат тук другите стикери (и изобщо стикерите) по предното стъкло ?!?
Аз поне не се сещам да има камера, която от повече от 30м да може да фокусира моментално и да разчете дали стикера на стъклото Ви е за валидна ГО ... виж, за номера по-става магията...
Не се шашкайте излишно, всяка глупост за махане на ДРУГИ стикери е идиотизъм. Мислете логично. Какво общо има стикер тип "сенник" например със стикера за ГО, за който ще следи уж готовия софтуер ???
Иначе за стари винетни стикери и стари ГО от доста време се практикува глоба с фиш - 15лв.
Това са чисто и просто миризливи партенки, пуснати от някой, дето иска да блесне със законосъобразна липса на мисъл в кратуната ...
Comment
Comment