Известие

Collapse
No announcement yet.

Цени на паркинг- летище София

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Цени на паркинг- летище София

Трябва да летя за 10-тина дни и се налага да оставя колата на летищетно...някой да каже какви са цените ако знае...Мерси предварително!

Виж това дали ще ти свърши работа:
    http://www.sofia-airport.bg/pages/co...1=120&lm02=117
    166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от newuser Покажи съобщение
      Трябва да летя за 10-тина дни и се налага да оставя колата на летищетно...някой да каже какви са цените ако знае...Мерси предварително!
      Ако ще си от първи терминал, съвсем близко има частен платен паркинг, който е по 4 лева за 24 часа. Ползвал съм го - пичове са. За паркинга на терминала ако не се лъжа идваше по около 10 лева за 24 часа, но за 10 дни май цената падаше на полвина някъде.
      sigpic
      Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
      Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Мерси, аз се опитвах да отворя сайта на летището но нещо не се получи...обаче с линка на колегата се отвори.

Comment

Най-добре е да си спреш колата някъде в София, примерно пред някой блок на познат, пък и да не е познат, но да е в източната част на града. След което си хващаш едно такси и ще ти стъпи цялото това нещо на 10-15лв макс.

Comment

става и тоя вариант... ще го мисля...

Comment

Ако имаш познат в София, просто го вземи с теб, за да върне колата пред блока. После ще те посрещне с нея на летището, като се върнеш
              sigpic

Comment

Колега, ако мога да съм ти от помощ, аз живея близо до летището!
                1986 Alfa Romeo Sprint ex.
                1993 Fiat Croma 2.5 TDI ex.
                1999 Citroen Saxo 1.0
                Never Give Up! Just keep walking... ®

Comment

мерси колега, за сега остава варианта с паркинга на летището, не искам никой да занимавам или да я оставям по улици

Comment

Working...
                  X