Известие

Collapse
No announcement yet.

Кво става като те запишат катаджиите?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Естествено че съм горд че съм българин, това че ненавиждам държавата, не значи че не обичам родината........
    Интересно някой ако те беше халосал, кой щяха да изкарат виновен въпросните куки - тебе че си спрял неправилно, или него че се е движил със "скорост несъобразена с спрените от тъпи куки коли на улицата"....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
      Върти ми се нещо из главата че имаш право да не изпълняваш нарежданията на куките, ако това е, или води до нарушение на закона, а да те спре насред улицата, или на място където спирането е забранено е нарушение.......спри на 100-200-300 метра след това, ако иска да идва да те проверява......преди 2-3 месеца посред нощ един припна през две платна, да ми маха, подминах го като дърво, нито газ дадох, нито намалих, нито тръгнаха да ме гонят, нито до нас после додаха - а зъм на 400 метра от нас, и спирам доста отличаваща се кола, на един от най оживените участъци в града......
      Иначе разбирам те, това никъде го няма да те спират за тоя дето духа да ти губят времето......
      По тоя повод преди време направих криви едни куки, дето ме гониха по Симеоновско за преминаване на оранжево.
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Ех колко е лесно да се правиш на тарикат когато няма как да изслушаме другата страна. Един милион процента съм сигурен, че не си се държал така като описваш, но майната му. Дерзай.
        SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Първоначално публикувано от MaxPayne
          ....
          Брато, продължаваш да не ми отговаряш на въпросите и продължаваш да пишеш глупости на колегите!

1. Каква кола караш, с фабрично черни ПРЕДНИ стъкла?
          2. Защо не ти провериха стъклата?
          3. Какво пише на фабрично черното стъкло?

П.П.
          По принцип знам, че нямаш какво да ми отговориш, защото пишеш пълни тъпотии, но ми е съвестно, че подвеждаш колегите и утре заради твоите малоумщини някой ще си изпати
          А аз по принцип съм тЪп и Упорит, за това ще почакам още, да видя колко повече можеш да се насереш!
          Last edited by Kuku; d.m.y г., 21:36. Основание: .
          sigpic

Comment

Когато ме спрат първите ми думи при открехнат прозорец, сложен колан и с ръце на волана е : "Каква е причината да ме спрете".
            Дори рутинните проверки са на някаква тема/акция/, която трябва да се каже на водача.
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
            sigpic

Comment

ДА НЕ ТИ ДРЕМЕ ТОЯ ДЕТ ТЕ ВИДЯЛ 90% Е НЕГРАМОТЕН)))))
              ----
              Няма нужда от главни букви!
              Old Fox
              Last edited by Old Fox; d.m.y г., 11:45.

Comment

Първоначално публикувано от tre Покажи съобщение
                ДА НЕ ТИ ДРЕМЕ ТОЯ ДЕТ ТЕ ВИДЯЛ 90% Е НЕГРАМОТЕН)))))
                Добре е, че взимаш отношение колега, но тук писането с големи букви се приема за викане, а това не ти е първи подобен пост.
                Arena Coast Customs

Comment

Working...
                X