Известие

Collapse
No announcement yet.

Тежко (Алфа)вирусно заболяване или криза на средната възраст...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Страшна е колата ! Честито ! Кабриото си е кабрио - кеф голям
    145 1.6 ТС '97 ех.
    145 1.9 JTD '00
    307 CC 2.0 '04

Comment

Честито и от мен )))
      sigpic

Comment

Хаха ми ти сам си си отговорил защо така са ти казали с обяснението, че не са алфисти - ти какво очакваш от хора за които колата е средството да ходят до работата или да карат децата на училище..?!
        Спайдера поне на снимките е взривяващ а щом и познавачите са се изказали позитивно, единствения ти проблем ще бъде как ще му се кефиш сега през зимата с тоя гюрук...
        От мен честита и много много кеф от возенето в такава тежка класика!

Иначе и аз съм се наслушал на подобни изказвания... просто тия дето вкарват такива определения си ги слагам в графата "ламета/ лаици" и си
        Съветвам те и ти така да постъпиш
        ПС: ако не е тайна за кач пара го спазари тоя бонбон (може на ЛС)?

Comment

Честито и от мен !!
          alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

невероятно е Спайдерчето,
            поздравления за успешното попадение - направо в десятката
            нищо по-хубаво няма от това човек да постига това, което е мечтал преди време
            само да те радва

Comment

Честито!!! Колата е луда!!!

Само не знам, как ще изтраеш цяла зима....

Comment

Честито колега!
                Колата е прекрсна, направо бижу
                Искам и аз да се повозя на нея
                Няма добри и лоши коли, има добри и лоши стопани...

Аlfa Romeo 145 1.6 TS

Comment

лелеее уникална е!!!! Изобщо не слушай невежите... гледай си кефа, а като гледам снимките, кефа ще е огромен!! Поздравления и от мен!
                  www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Честито!!! Невероятен автомобил!
                    Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                    Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Нямам думи за коалта - просто е УНИКАЛНА. Дай боже всеки му такова бижу.
                      ЧЕСТИТО желая ти много да те радва, в което не се съмнявам. Тази кола си залужава само да седиш и да я гледаш, камо ли да я караш

Comment

Иван много ме кефи каквото и да кара все Алфа си купува, в крайна сметка, Браво човече, колата е супер така както съдя по снимките аз имам малко резерви към тоя модел ама си е супер само внмавай, че поведението в завои е малко игриво иначе със кеф да си я караш !!!!
                        Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Тази кола не е за бързо каране, не и отива. Най-красивата кола, произвеждана някога, мамка му!
                          I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                          Roosevelt

Comment

Първо ЧЕСТИТО!!!

Нека всеки си купи това за което си е мечтал, другите хора му викат по различен начин, "криза на средната възраст", "лудост" и т.н.

ВАжното е само ти какво искаш и мислиш, успех с новата придобивка и аз един ден ще си купя кабрио!
                            sigpic
                            ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                            0889 636 093

Comment

Честито - много маниашка кола !
                              Със здраве да си я караш и да се кефиш.
                              Дай малко данни за нея.
                              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                              sigpic

Comment

От Мен - 5 000 пъти ЧЕСТИТО!!!
                                Много красив спидeр наистина, нека те радва и носи положителни емоции , както и да усещаш леките и приятни бризове
                                Кой набор ли е тоз Спидер? 92 ри ще е или 93 ти?
                                Има все пак лек оптичен тунинг - Седалки,табло, емблеми, ауспух...
                                Боята е перфектна, лъскана е била често! Да не кажа, че е пребоядисвана скорo (в последните 2 - 3 год.)
                                А самия гюрук, дето струва принципно една торба пари е нов и изпънат, което е много рядко срещано.. Предишния собственик се е грижил за Алфата със 100 % сигурност!
                                Може ли малко повече инфо откъм технически данни и характеристики?
                                И със здраве да ко караш!

П.С.
                                Опс.. пропуснах да допълня -
                                А относно душманите, дето са ти натяквали .."късен пубертет, средна възраст, и там подобни..."
                                да... духат супата!
                                Last edited by Mapтo; d.m.y г., 19:05. Основание: .
                                Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

Working...
                                X