Известие

Collapse
No announcement yet.

Кой какво е научил от форума

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кой какво е научил от форума

Чшшшш, бате ви Бобо никога не казва всичко до край! Той само Ви подсказва колко много му разбира. Нали и той хляб яде и бира пие. Бегайте му у сервизо да ви оправи в живота и ще разберете Ноу хау не се дава току така! Шото после някой от вас на него ще му обеснява как се затапва ЕГР.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
    Чшшшш, бате ви Бобо никога не казва всичко до край! Той само Ви подсказва колко много му разбира. Нали и той хляб яде и бира пие. Бегайте му у сервизо да ви оправи в живота и ще разберете Ноу хау не се дава току така! Шото после някой от вас на него ще му обеснява как се затапва ЕГР.
    Което се е случвало даже във форума - е глей на тебе ти мапнах колата и ти почна да мапваш
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Така е ма и бая четене изчетох и бая питане питах, и бая експерименти си правих и техника си накупих... та от тогава до сега твоя мап претърпя малко корекции, шото вървежа си е вървеж ма разхода ме уби в градските условия на спри/тръгни. За магистралата не говорим. Там бях и под данните от книжката на колата с твоя мап.

Сега да не кажеш, че те уча как да мапваш. Проблема си е лично мой. С твоя мап колата си вървеше прекрасно. Нищо лошо не казвам!

Comment

Така е ма и бая четене изчетох и бая питане питах, и бая експерименти си правих и техника си накупих... та от тогава до сега твоя мап претърпя малко корекции, шото вървежа си е вървеж ма разхода ме уби в градските условия на спри/тръгни. За магистралата не говорим. Там бях и под данните от книжката на колата с твоя мап.

Сега да не кажеш, че те уча как да мапваш. Проблема си е лично мой. С твоя мап колата си вървеше прекрасно. Нищо лошо не казвам!
        Ааа аз не разбирам ти щом си го подобрил начи си навътре А установи ли коя е картата на аванса и как да и познаваш стойностите или още налучкваш След толкова четене може и формулата за смятане на аванса по карта да ми напишеш
        sigpic
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Просто си оправих икономичния режим в парт тротъл. Не защото е зле, а защото аз така искам. Щото я карам вечно студена и ми гори 14 - 15 в града. Сега си паднах на 12, което е по-добре.

За аванса... ъъъъ кога съм го налучквал?

Comment

Просто си оправих икономичния режим в парт тротъл. Не защото е зле, а защото аз така искам. Щото я карам вечно студена и ми гори 14 - 15 в града. Сега си паднах на 12, което е по-добре.

За аванса... ъъъъ кога съм го налучквал?
            Пратих ти поздрави по един батка в международен форум А иначе колата не се пипа в студените режими щото после на топло става боза Както и да е ти си знаеш ма дай формулата как се смята аванса - да видя кво си научил като си чел,че скоро някой мод ше ни бастиса
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
              Пратих ти поздрави по един батка в международен форум А иначе колата не се пипа в студените режими щото после на топло става боза Както и да е ти си знаеш ма дай формулата как се смята аванса - да видя кво си научил като си чел,че скоро някой мод ше ни бастиса
              Не съм я бутал в студените режими Къде го прочете това. Сместа ми е 13.8:1 само до 35% лоад ми е около 14.2:1

Формулата... ми сега съм на работа и не го помня точно ама двел ъгъла е (X-104)*0.75 за ъгъла преди гмт не я помня. Имам ги всички формулки за М1.5.5 на лаптопа в къщи.

П.П. разбрах за поздравите И вие гадаехте нещо по QV-то тогава Търсите МАФ лимитер пък питате друго... хората не могат да ви разберат кво питате
              Last edited by oem; d.m.y г., 14:57.

Comment

Не съм я бутал в студените режими Къде го прочете това. Сместа ми е 13.8:1 само до 35% лоад ми е около 14.2:1

Формулата... ми сега съм на работа и не го помня точно ама двел ъгъла е (X-104)*0.75 за ъгъла преди гмт не я помня. Имам ги всички формулки за М1.5.5 на лаптопа в къщи.

П.П. разбрах за поздравите И вие гадаехте нещо по QV-то тогава Търсите МАФ лимитер пък питате друго... хората не могат да ви разберат кво питате
                Не само ние гадаехме ами и бая батки се чудеха кво е сътворил чичо бош
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                  Не само ние гадаехме ами и бая батки се чудеха кво е сътворил чичо бош
                  Няма научени хора. Всеки, чете, пита, експериментира... с времето човек се учи Нищо ненормално в това. Предполагам какво е чуството да направиш колата си над 300 к.с. Евала за това!

Comment

Направо сте се оляли от офтопик по старата тема
                    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Аз не разбрах това тема в която се пита нещо ли е, хранилка на Бобо или чат с него "при открити врати"

Май истината е някъде по средата... а иначе по (заглавието на) темата: те и университетите не са предназначени да те научат на нещо докато ти мирно и кротко си седиш и дремеш на катедрата... целта им е да ти покажат как сам да напреднеш в сферата, която си избрал
                      Плюс това (не, че защитавам някого) ама познание, придобито с години (да не кажа десетки) е трудно да се предаде на неизвестния читател в пост във форум, по възможност по-кратък и ясен, че нямаме време да четеме...
                      Last edited by badmadafaka; d.m.y г., 16:21.

Comment

Тая тема дойде от друга. Преместили са ни постовете. Няма никакъв смисъл да се дискутира въобще. Що не я изтрихте?

Никой нищо не може да научи от тоя форум. Освен някой да си счупи колата друго не мое да стане освен дребните технически неща които са полезни единствено на тези които не са хващали отверка в близките годинки. Без да се обижда никой

Comment

Хайде хайде оем, самият ти научи много
                          Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                          ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                          Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

много може да се научи от който и да е форум
                            но както каза лошият е*ач трябва да си си написал домашното преди това

Comment

Ами аз например всичко което знам за колите съм го научил от тук( основно) и от Ланча и Фиат форумите.
                              Не че знам много, но определено не гледам като теле в железница ( както беше преди 6 години)
                              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Working...
                              X