Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво се случва!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от cyberhill Покажи съобщение
    Хубава тема

Мен ме дразнят : таргетирам , локация и други подобни...
    Щели да ми таргетират вниманието.... абе я ********
    Ти значи, ако работиш у наша фирма, ще луднеш див и щастлив, като те почнат с таргетите, ритейлърите, форкастите, Q-тата (тримесечията), сток рипортите, прайс протекшъни, промоции... да не говорим в по-детайлната част, ако почна да ти изброявам неща от спецификациите (я, пак чуждица!) на продуктите...
    Още на първия ден те виждам като
    Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщение
      Ти значи, ако работиш у наша фирма, ще луднеш див и щастлив, като те почнат с таргетите, ритейлърите, форкастите, Q-тата (тримесечията), сток рипортите, прайс протекшъни, промоции... да не говорим в по-детайлната част, ако почна да ти изброявам неща от спецификациите (я, пак чуждица!) на продуктите...
      Още на първия ден те виждам като
      На мен сред най-любимите са ми: някой да е "хепи", да "рисайзнем", да "фитнем", да се стиковаме (ето това направо ме довършва!!!)... да изброявам ли още?
      Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Момент да 'чекна'....
        sigpic

Comment

Често срещан сленг в чуждоезични компании... трябва да поразпитам хорицата дето работим с тях от съседни и по-далечни не англоговорящи държави дали и при тях го има тоя феномен.
          Инак мисля, че се получава щото мислим на български и превеждаме в движение, става някакъв рефлекс... поне на мен ми се е случвало и в 2 те посоки... побългарявал съм английски думи, та ми се чудят чужденците.
          От емигранти знам, че проблема с езика изчезвал когато почнеш да превключваш мисленето си от единия език на другия.
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Абе, дори с превключването, пак не работи... нали съм опитвал с това превключване между френски и български, сестра ми също, и двамата го знаем като втори роден тоя език, без акцент, и пак понякога става мармалад от чуждици в единия и другия език...
            Две черни перли...

Comment

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
              ... Периодично се появяват такива "фешън" думички. Забелязал съм че обикновенно се пръкват като подражание на някой си измекяр от поредното риалити шоу...
              От всички тъпи случаи досега, най-кофти впечатление ми направи една кифла от някакво огнено шоу (много зле звучи в мн.ч.), на гости на Слави, когато каза, че ги канели на разни ... ивенти ???
              П.П. Като споделихте лични случки в работата се сетих за една, която...
              Звъни ми в хотела някаква девойка от туристическа агенция и ме пита дали имаме авейлабилити (аз дори не знам как да го напиша) за настаняване на определена дата. Два пъти я питам какво точно иска, а тя продължава да ми мрънка отсреща.
              166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщение
                Абе, дори с превключването, пак не работи... нали съм опитвал с това превключване между френски и български, сестра ми също, и двамата го знаем като втори роден тоя език, без акцент, и пак понякога става мармалад от чуждици в единия и другия език...
                Колега, успяваш ли да мислиш на френски ... а не да асоциираш и да си превеждаш?
                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Мога без никакъв проблем, пак повтарям, че ми е като втори роден... и ти казвам, че от много превключване между два езика, накрая става мармалада.
                  Две черни перли...

Comment

Релакс, брооо... важното е, че сме куууууул!
                    sigpic

Comment

Хора, какво се случва с вас.......
                      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Сезона на гъбите....
                        Range Rover Vogue 4.4
                        Rexton 270 cdi
                        Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                        Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

За "мармалада" се сещам една случка в Гърция!
                          Идва по улицата един приятел и си тананика нещо.
                          До мене един нашенец го пита:
                          - Апо пу ги ксериш тия трагудейшън!
                          Би трябвало да звучи тоя компилат: от къде ги знаеш тия песни!
                          Имал съм ги и аз тия периоди, когато съм дори мислел на турски;френски;руски и гръцки.
                          И до сега, когато трябва да се псува, първия и последния са ми любими.Последния е особено богат и описателен!
                          Хващал съм се, че в зависимост от къде ги знам езиците, така и ги говоря, тоест съм съвсем различен човек. В съвсем различен живот!
                          Май е мултиплексна шизофрения!
                          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Тъй като си чета ми се струва , че "Уйде хорса ин дъ ривъръ"
                            ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

Първоначално публикувано от Alexandrov70 Покажи съобщение
                              Тъй като си чета ми се струва , че "Уйде хорса ин дъ ривъръ"
                              Щом до сега, никой не се е сетил да ни нарече примитивни, асоциални , закостенели индивиди, значи сме си съвсем наред.
                              Збарате ли някой паразит в езика ни, туряйте го тука, да му правиме вивисекция и
                              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                                Збарате
                                Те ти един Сбарвам.. да сбарам някого.
                                Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                                ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                                Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Working...
                                X