Известие

Collapse
No announcement yet.

а сме били бедни??

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

??? ?? ?????? ?? ???? ? ?????? ??? ????..??????? ?? ??.??? ???????? ????? ??? ????? ? ? ?????? ? ?????????? ?? ?????????? ???? ????? ?? ?? ??????...?????? ? ????? ?????? ???? ? ?????? ????? ?? ???????????? ???? ?????
    ________
    PORTER
    Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 14:45.
    Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante
      кой ти говори за Форд и Лондон ала бала..говорим за Бг.кой направил някой лев сичко е с измама и прескачане на законаайде няма какво да се лъжеме...такива с много хубави коли с честни кинти не познавамайде няма нужда
      Ами аз това Ви казвам - че навсякъде където средата го позволява се печели с измама - и рекламата е вид измама - ЩОМ СРЕДАТА ПОЗВОЛЯВА - какъв Ви е критерия за измама - ами щом е толкова лесно дайте да направим нещо и ние. Да ама не на нас някой ни е крив щото е успял. Тези който не умират по улиците и не ходят с голяма охрана за мен са хора възползвали се от средата и успяли. Както в природата - средата налага условията и организмите се приспособяват - едни по добре - едни по-зле.

П.П. Не съм защитник на никого - не съм направил и пари - само че е много тъпо да се завижда и да се хвърля кал по някого само защото той е успял да се приспособи по добре от тебе. Ей тая завист е най-тъпото нещо - не може ли всеки да си гледа в паницата
      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
        само че е много тъпо да се завижда и да се хвърля кал по някого само защото той е успял да се приспособи по добре от тебе. Ей тая завист е най-тъпото нещо - не може ли всеки да си гледа в паницата
        псолютно подкрепям

ПС пък пуснах темата да видите че има българи с достаъчно легални пари а не за да се плюем кой какъв бил и защо бил ...
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

?? ?? ? ?????? ? ???????????????? ?? ??? ?? ?? ????? ??? ???????? ??????????? ???? ?? ?? ??????? ??? ??? ?? ?????? ???? ??? ?? ?? ??????????? ?? 250???.???? ?? ?? ??????? ??????? ?? ?????????? ?????? ?? ??? ????? ?? ???????? ????? ?? ????;????? ? ??? ? ??????? ?????? ? ??? ?? ?? ????????? ?? ?????? ????? ?? ??? ??? ?? ?????
          ________
          Easyvape Vaporizer
          Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 14:45.
          Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Re:

[Аз под нечестно разбирам само наркотици ...
            Тук знаеш ли колко са навързани по веригата ... и колко светъл бизнес има на края на същата верига ? В такъв случай как да го възприемаме ?
            147 1.6 TS

Comment

Изобщо не се бъркам. Днес му гледах фактурата. А поршето беше пред офиса още в понеделник. Може пък тези от вестника да са объркали бройката на вече доставените
              Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
              Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
              Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Re:

Първоначално публикувано от lazy
                [Аз под нечестно разбирам само наркотици ...
                Тук знаеш ли колко са навързани по веригата ... и колко светъл бизнес има на края на същата верига ? В такъв случай как да го възприемаме ?
                Kakто искаш го разбирай - парите не миришат - и ако мога да си ходя спокойно по улиците - това ми е достатъчно
                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX

Comment

Bat Vas,

От време на време добре да се информираш...кой как за какво, а не само теория....

Поршето е на Киров...а бащата големия Киров има доста бизнес в БГ

Живи и здрави, да си вземат две ако искат...

пс: както казва един наш познат за тия пари отивам веднага на Ф430
                  sigpic
                  Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                  " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                  "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB
                    Bat Vas,

От време на време добре да се информираш...кой как за какво, а не само теория....

Поршето е на Киров...а бащата големия Киров има доста бизнес в БГ

Живи и здрави, да си вземат две ако искат...

пс: както казва един наш познат за тия пари отивам веднага на Ф430
                    Абе Петко - май и двамата с АлександърББ говорите за различно от това Порше което имам впредвид аз(казах на чужденец) - какво общо има на Михалис поршето с това на Киров

Comment

И двете са жълти
                      sigpic
                      Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                      " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                      "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB
                        И двете са жълти
                        Ама те две ли са
                        :P
                        sigpic

Comment

Батвас вие си говорите различни неща Alexanderbb изобщо не споменава за поршето на Михалис просто за жълто порше!
                          И аз мисля че суперспортните коли са само за супербогати хора на които им е все едно колко пари ще дадат, дори четох, че от клиентите на ферари седно това им е 12тата кола. Но при нас няма чак толкова много такива коли, забележете че 70% са кайени което си е доста подходяща кола за българия ако си богат човек. Дори може да ти е единствената. Сигурен съм че има 70 човека в бг които по легален начин са изкарали пари колко за да си купят по един Кайен и не вярвам някой да го успори това. Естествено има прекалено много престъпници от всякакъв характер в България и е възможно много от тях да карат такива коли, както и в много други държави. По добре да се радваме на живота и да можеме да си купуваме подобни коли вместо да гледаме в манджата на другите и да трупаме негативни емоции.
                          XTruck

Comment

Първоначално публикувано от Quadrifoglio
                            Сигурен съм че има 70 човека в бг които по легален начин са изкарали пари колко за да си купят по един Кайен и не вярвам някой да го успори това. Естествено има прекалено много престъпници от всякакъв характер в България и е възможно много от тях да карат такива коли, както и в много други държави. По добре да се радваме на живота и да можеме да си купуваме подобни коли вместо да гледаме в манджата на другите и да трупаме негативни емоции.
                            Абсолютно те подкрепям в мнението ти, но грешиш в едно 70 човека има толкова богати но едва ли повече от 10 от тях карат тези кайени а другите 60 познай на кои са на онези дет си изкарват парите "честно"
                            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                            sigpic
                            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                              Първоначално публикувано от Quadrifoglio
                              Сигурен съм че има 70 човека в бг които по легален начин са изкарали пари колко за да си купят по един Кайен и не вярвам някой да го успори това. Естествено има прекалено много престъпници от всякакъв характер в България и е възможно много от тях да карат такива коли, както и в много други държави. По добре да се радваме на живота и да можеме да си купуваме подобни коли вместо да гледаме в манджата на другите и да трупаме негативни емоции.
                              Абсолютно те подкрепям в мнението ти, но грешиш в едно 70 човека има толкова богати но едва ли повече от 10 от тях карат тези кайени а другите 60 познай на кои са на онези дет си изкарват парите "честно"
                              Споко - сега влиза скоро един закон дето всяко движение на пари по сметките в по-големи размери банките ще бъдат длъжни да докладват на финансовото разузнаване -там пък вече трябва да се докладва на ЕС с оглед споразуменията за пране на пари и корупцията. Сега да не го описвам - ама вече схемите ще станат много по сложни - няма и как да ги прехвърлиш в офшорка - освен ако тя не държи дял в тукашно юридическо лице - то да е реализирало печалба с плтени данъци и тогава да прехвърля - може да се оформят и схеми за заеми - ама мисълта ми е че няма да е така лесно.
                              Аз вече обмислям схеми - доста добра комисионна може да се изкара

Comment

...мисълта ми е че няма да е така лесно....
                                То и точенето на ДДС-преди 10 години не беше лесно... докато се научат
                                sigpic

Comment

Working...
                                X