Известие

Collapse
No announcement yet.

а сме били бедни??

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Kuku
    Първоначално публикувано от BatVas
    ...мисълта ми е че няма да е така лесно....
    То и точенето на ДДС-преди 10 години не беше лесно... докато се научат
    Aбе то не е само до учене - иска се и здраво дупе. То и сега става - ама по-трудно и не е за всеки. Мога да предложа безотказна схема - ама това не значи че ми стиска и затова не бих го направил. Ама мога да обуча някои срещу заплащане - риска е за негова сметка - ще му обясня точно къде са рисковите моменти - да си прави сметката
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
      Aбе то не е само до учене - иска се и здраво дупе. То и сега става - ама по-трудно и не е за всеки. Мога да предложа безотказна схема - ама това не значи че ми стиска и затова не бих го направил. Ама мога да обуча някои срещу заплащане - риска е за негова сметка - ще му обясня точно къде са рисковите моменти - да си прави сметката
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku
        Кой от вас нямаше да забогатее, ако имаше такава възможност
        Не само от наркотици, оръжие и проституция, ами и от контрабанда на алкохол, дрехи, цигари, лекарства, авточасти, дори хора, приватизационни сделки, източване на ДДС, изсичане на гори за жълти стотинки, жилища и паркинги на общински наеми, търговия с недвижими имоти за милиони, подизпълнения на общински поръчки, концесий.... да продължавам ли
        Нека този от вас, който не би се полакомил никога и за нищо на света, пред тези блага, първи да ме нарече престъпник
        Точно поради тази причина има закон и полиция която да следи за спазването му. Проблема е че в България законите се правят с цел облагодетелстване на опредлени кръгове а полицията следи да не би да лъснат на яве далаверките им.
        Alfa Romeo 155 2.0 16V Super

Comment

Първоначално публикувано от Alfa Pilot
          Точно поради тази причина има закон и полиция която да следи за спазването му. Проблема е че в България законите се правят с цел облагодетелстване на опредлени кръгове а полицията следи да не би да лъснат на яве далаверките им.
          Тц полицията следи да не би в далаверите да влезе някой дет не си е платил
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
          X