Известие

Collapse
No announcement yet.

Античен римски пръстен

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Античен римски пръстен

Какво ще кажете за пръстена от снимката. Би трябвало да е от 2-3 век и е 24 каратово злато с полускъпоценен камък. Колко може да струва нещо такова?
    Attached Files
    Lexus IS200

НЕ СЕ ПРОДАВА !!!! пазиш си го , това е нещо ценно което трябва да се пази и да се радваш че го имаш ..
    Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
    Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

Зависи от много неща... колко е рядък, колко е запазен, колко е специфична изработката и т.н.
      Проблема е, че за подобни неща не съм чувал добри отзиви за идеята да се носят на оценители... може да съм параноичен но все пак
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
        Какво ще кажете за пръстена от снимката. Би трябвало да е от 2-3 век и е 24 каратово злато с полускъпоценен камък. Колко може да струва нещо такова?
        По-скоро си плати за експертиза и му изкарай документи, така ще си вдига цената с годините
        Arena Coast Customs

Comment

Първоначално публикувано от S_G_M Покажи съобщение
          НЕ СЕ ПРОДАВА !!!! пазиш си го , това е нещо ценно което трябва да се пази и да се радваш че го имаш ..
          Аз искам да го купя, не да го продам затова питам каква ли може да му е цената, за да знам как да се пазаря..
          Lexus IS200

Comment

Аз искам да го купя, не да го продам затова питам каква ли може да му е цената, за да знам как да се пазаря..
            А откъде знаеш че не е фалшив, цената на тия стоки не толкова в златото, а в изработката и кога е бил изработен.Общо взето с такива стоки се правят основно далавери.
            Трябва да си намериш доверен археолог, за проверка

---------- Post added at 06:26 ---------- Previous post was at 06:24 ----------

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
            Зависи от много неща... колко е рядък, колко е запазен, колко е специфична изработката и т.н.
            Проблема е, че за подобни неща не съм чувал добри отзиви за идеята да се носят на оценители... може да съм параноичен но все пак
            Много вярно, ако не са ти много близки, най вероятно ще предадат инфото на други, които да ти го откраднат или направо принудят да им го дадеш без пари.
            Last edited by fred; d.m.y г., 20:43.
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Понеже не намерих човек при когото да го проверя, го върнах. Иначе ми искаха 500 лв.
              Lexus IS200

Comment

Понеже не намерих човек при когото да го проверя, го върнах. Иначе ми искаха 500 лв.
                500 е прекалено малко, ако е истински.
                Възможно е и продавача да не знае какво продава.
                Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

така като го гледам ако е истински и в това състояние ще е много ама много над 500 лв ( не че съм експерт ама съм чувал някой работи)
                  Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

Велико Търново. 25 - грамов златен пръстен от 22 – 23 каратово злато бе открит днес при разкопките на манастирския комплекс ''Св. Петър и Павел'' във Велико Търново. Това съобщи на пресконференция днес арехеологът проф. Николай Овчаров, предаде репортер на радио Фокус – Велико Търново. Пръстенът е средновековен, но в него има монтирана антична гема, датираща от 2 – 3 в, съобщи Овчаров. Той посочи, че в по – късно време пръстенът е бил преизползван и прехвърлен в друга златна обкова. По думите на археолога, върху накита са изобразени най – вероятно или бог Арес или бог Юпитер. Овчаров определи изработката на пръстена като изключително майсторска.
                    Болярката е погребана в дрехи от златотъкана сърма, част от които са открити при сегашните разкопки. Принцесата е носела и чифт позлатени обеци, които се реставрират от специалистите.

Общо 5 златни предмета са открити през последната седмица от археологическите разкопки на средновековната църква, за която със сигурност е доказано, че е част от монументален манастирски комплекс от времето на Второто българско царство.

По думите му, в рамките на една седмица са били октрити 5 златни предмета. Около 80 000 лв. е приблизителната стойност на намерненото

Comment

Тоя мяза на оня
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

Working...
                      X